Odvažna poruka uz kultnu torbicu Sleepy Fly

Snažna, neovisna žena, koja traži trenutak posvećen sebi odabrat će ovu torbicu. Sama kampanja komunicira hashtag #DNTdisturb putem kojeg poručuje kako je vrijeme i da malo usporimo.

Ikona ove kampanje, Sleepy Fly torbica, s lakoćom stapa moderan dizajn, glatku kožu te prepoznatljive detalje poput Patrizia Pepe logotipa. Must-have komad za žene koje njeguju jedinstveni i sofisticirani stil, spaja otmjenu izradu s ironijom simbolike kultnog logotipa Patrizia Pepe u obliku muhe, koja je na torbici djelomično pokrivena s gornjim dijelom.

Posebnost ove kultne torbice krije se u inovativnom pristupu vidljivom u igri spajanja različitih materijala i dizajna. Čisti rezovi ove torbice naglašeni su podesivim remenom koji omogućava nošenje na više načina, ovisno o ukusu i prilici. Patrizia Pepe Sleepy Fly torbica izrađena je od 100% talijanske mekane teleće kože te je dostupna u dvije veličine: srednjoj i manjoj. Paletom boja dominiraju snažni tonovi poput retro bijele, jarko crvene i žute te crne i tamno plave boje.

 

Fotograf Ben Rayner snimio je fotografije i video materijale za kampanju koji istražuju „intimniji“ koncept slobode, prikazujući ga kroz neobičnu gestikulaciju modela.

Posjetite Patrizia Pepe store, izaberite svoj omiljeni model Sleepy Fly torbice i pošaljite odvažnu poruku!