Opuštajuća mirisna vodica

Njega tijela puna užitka očarala je žene diljem svijeta svojim nježnim mirisom bijelih cvjetova naranče i badema. Ovaj opuštajući ritual užitka NUXE Body njege, Laboratorij NUXE odlučio je upotpuniti mirisnom vodicom za tijelo koja će produljiti senzualnost ove već kultne linije te obaviti i duh i tijelo svojim opuštajućim mirisnim notama.

To je bila inspiracija za rođenje NUXE BODY Opuštajuće mirisne vodice.

Smirujuće iskustvo koje očarava sva osjetila

Tajna privlačnosti NUXE Body mirisa pretočenog u Opuštajuću mirisnu vodicu jest suptilna harmonija osvježavajućih nota kokosovog sorbeta, stopljena s cvjetnim buketom bijelih cvjetova naranče i badema, uz otkriće senzualnih dodira mošusa i divlje vanilije.

Mirisne note nove mirisne vodice otkrivaju iznimno svježu senzaciju proljetnog jutra i opuštanja, podsjećajući na ugodne trenutke djetinjstva.

NuxeBody-EauDelassante(1)

Pružajući očaravajući završni dodir ritualu njege tijela, ona produljuje osjećaj užitka i predstavlja novi pristup u prirodnim mirisnim ritualima, dok njezina privlačnost leži u pažljivoj uravnoteženoj jednostavnosti i suptilnom efektu.

Nema rizika da je možete nanijeti previše: miris će ostati uvijek nježan i privlačan, a vaša koža meka i svilenkasta.

Darežljivo pakiranje u prekrasnoj sjajnoj staklenoj bočici (100 ml) omogućava nanošenje i užitak u Opuštajućoj mirisnoj vodici u svako vrijeme, za senzualan završni dodir.

Cijena, 100 ml: 216 kn

eaubody_yoga

Osjetite užitak u Opuštajućoj mirisnoj vodici. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #vodica
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti  objavu (postavke na javno) i tagirajti frendice koje bi htjele ovo isprobati

Prijave primamo do 31. siječnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Jasmina Goran Kahlina.