Organska detoksikacija za blistav ten

Čestice zagađenja u obliku ispušnih plinova, smoga, prašine, dima cigareta… sveprisutne su u našoj okolini. Svakog dana, one dolaze u dodir s našom kožom i nakupljaju se u njezinom hidrolipidnom sloju. Tu na njezinoj površini, dolazi do ”gušenja kože”, ten postaje umoran i siv, dok se istovremeno smanjuje zaštitna funkcija kože.

Uslijed toga dolazi do značajnih površinskih, ali i dubinskih oštećenja. Naime, onečišćujuće čestice stvaraju slobodne radikale, nestabilne molekule koje narušavaju veze među molekulama naše kože, uzrokujući njezino prijevremeno starenje.

BioBeaute_MasqueDetox_decor

Jeste li znali?

U planinama 1 cm3 zraka sadrži oko 4000 onečišćujućih čestica, dok u gradu ta brojka raste na više od 3 000 000 čestica po 1 cm3!

Bio Beauté® DETOX – Vitaminski ‘štit’ od onečišćenja

Nova, organska Bio Beauté® by NUXE DETOX predstavlja liniju proizvoda inovativnih aktivnih tekstura koje djeluju kao ‘štit’ protiv čestica zagađenja iz okoline. Oboružana prirodnim polimerima šećera, sprječava prijanjanje zagađujućih čestica na površinu kože, štiteći njezinu blistavost, mladost i svjež izgled.

Za poticanje detoksikacije zadužen je koktel voćnih ekstrakata s antioksidativnim svojstvima – organska pulpa acerole te ulja organske šljive i marelice, bogata vitaminima E i C, koja ujedno hrane i omekšavaju kožu. Vodica organske naranče odabrana je zbog obilja minerala koji aktiviraju enzime zadužene za razlaganje staničnog otpada.

Aktivna vitaminska maska za pročišćen i blistav ten

U odabrane dm-drogerie markt prodavaonice stigla je tajna blistavosti i svježine za umoran ten. Inovativna Bio Beauté® by NUXE Vitaminska DETOX maska nanosi se na lice 1-2 puta tjedno kako bi uklonila nečistoće i pročistila ten te detoksicirala kožu i pojačala njezinu blistavost.

Esencijalna ulja naranče, limuna i mandarine dubinski čiste kožu, ostavljajući ju pročišćenom i blistavom. Vodica organske naranče i ekstrakt organske mirte omogućavaju dubinsku detoksikaciju kože.

BB_mask_new_1

Senzacionalna aktivna tekstura u 3 koraka, veliko je postignuće ove formulacije, zahvaljujući organskom ulju sezama i esterima šećera, dok miris ove senzacionalne maske podjeća na slasni citrusni pekmez lepršavo-osvježavajućih mirisnih nota.

Kako djeluje Vitaminska DETOX maska?

U 3 aktivna koraka:

  1. korak: Ova slasna maska nanosi se u obliku osvježavajućeg gela na suhu kožu lica. Ostavimo ju 5 minuta kako bi upila nečistoće s površine, detoksicirala i dubinski pročistila kožu.
  1. korak: Nakon 5 minuta, krećemo s laganom kružnom masažom lica tijekom koje se gelasta tekstura maske pretvara u senzualnu uljnu fantaziju, kako bi uklonila ostatke nečistoća i potaknula blistavost.
  1. korak: Na kraju se u doticaju s vodom, uljna tekstura pretvara u nježnu mliječnu emulziju kako bi omogućila savršeno uklanjanje maske i umivanje lica, ostavljajući kožu potpuno čistom, detoksiciranom i blistavom.

Bio Beauté® by NUXE Vitaminska DETOX maska

Cijena, 50 ml: 129,90 kn

BioBeaute_FluideDetox_decor

Nuxe i She.hr darivaju! Bio Beauté by NUXE Detoksicirajući fluid 40 ml, čeka jednu od vas! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #BioBeauté

Prijave primamo do 22. srpnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Lucija Šprenger