Osjetljiva koža brže stari

Dermatološki labaratorij La Roche-Posay ima odgovor na ovu problematiku!

“Mikro-upalni” stres, prisutan kod svih tipova kože, a osobito kod osjetljive, ubrzava nastanak bora i gubitak čvrstoće kože. Kako bismo se učinkovito borili protiv znakova starenja, nije dovoljno samo stimulirati obrambene mehanizme kože, već je nužno zaustaviti “mikro-upalni” stres – uzročnik ubrzanog starenja kože, odgovoran za propadanje vlakana koja tvore dermis: elastina, kolagena i izvanstaničnog matriksa.

REDERMIC[+] linija proizvoda predstavlja veliko otkriće u razumijevanju starenja osjetljive kože. Riječ je o prvoj njezi kože iz laboratorija La Roche-Posay, posebno formuliranoj za borbu protiv “mikro-upalnog” stresa – stvarnog uzročnika ubrzanog starenja kože – te za popunjavanje bora i jačanje čvrstoće kože. S njegom REDERMIC[+], dermatološki laboratoriji La Roche-Posay uveli su stvarnu inovaciju koja ciljano djeluje ne samo na vidljive znakove starenja kože, već i na stvarne uzročnike procesa starenja kože. Ova napredna dermokozmetička njega zaustavlja “mikro-upalni” stres i potiče sintezu vlakana koja popunjavaju kožu i potpornih vlakana.

La Roche-Posay ide korak dalje u učinkovitosti korekcije bora, ojačavajući djelovanje čistog vitamina C i Madecassosidea protiv starenja kože sa Neurosensineom, revolucionarnim sastojkom koji zaustavlja “mikro-upalni“ stres – uzročnik ubrzanog starenja kože.

Sastojci:

  • NEUROSENSINE peptid odgovoran za neutraliziranje “mikro-upalnog” stresa, stvarnog uzroka ubrzanog starenja svih tipova koža, pogotovo najosjetljivije.
  • MADECASSOSIDE obnavlja vlakana koja popunjavaju kožu (kolagen I, III, elastin) te popunjava duboke bore.
  • ČISTI VITAMIN C potiče sintezu potpornih vlakana kože (kolagen IV i VII) kako bi ojačala strukturu kože.
  • HIJALURONSKA KISELINA pomaže očuvati optimalnu hidrataciju te popunjava površinske bore.

Njega REDERMIC[+] dostupna je u 2 različite teksture za njegu lica i vrata za potrebe svih tipova osjetljive kože te kao njega oko očiju:

  • REDERMIC[+] za normalnu i mješovitu kožu svježa i baršunasto meka tekstura. Nekomedogena. Nemasna. Bez parabena. Hipoalergena.
  • REDERMIC[+] za suhu kožu bogata, kremasta i ugodna tekstura. Nekomedogena. Bez parabena. Hipoalergena.
  • REDERMIC[+] YEUX za bore oko očiju: posebno prilagođena osjetljivim očima i korisnicima leća. Nekomedogena. Nemasna/Bez ulja. Bez parabena. Bez mirisa.

Nakon uporabe ove linije proizvoda za njegu koža, očekujte smanjenje "mikro-upalnog“ stresa, tj. uzročnik ubrzanog starenja kože biti će zaustavljen. A samim time i znakovi starenja biti će vidljivo smanjeni, bore ispravljene a koža čvršća.

Učinkovitost proizvoda testiran je na ozorku od 51 žene između 59 i 69 godina s normalnom do suhom i osjetljivom kožom, koja je pomalo hrapava, bez čvrstoće i s borama oko očiju, a ovo su njihovi dojmovi:
Koža izgleda glatko – 90%
Koža izgleda punije – 73%
Koža izgleda čvršće – 78%
Koža je elastičnija – 92%
Koža je nahranjena – 86%
Koža je smirena – 92%

Svi proizvodi La Roche-Posay su razvijeni u suradnji sa dermatolozima i odgovaraju strogim načelima razvoja koji su propisani u farmaceutskim laboratorijima. Sadrže termalnu vodu La Roche-Posay, prirodnu bogatu selenom, koja ima dokazano dermatološko djelovanje: umiruje i mekša kožu, smanjuje nadraženost, pospješuje protok tekućine, izlučivanje štetnih tvari te djeluje kao antioksidant.