Osvoji Kaviar Gauche

Kaviar Gauche jedan je od najpopularnijih modnih brendova u Njemačkoj i najpoznatiji je po svojim romantičnim vjenčanicama. CATRICE surađuje s Kaviar Gauche-om već treći put, a unutar ove suradnje stvoreno je mnoštvo beauty proizvoda u osebujnom stilu berlinskog dizajnerskog dua. Pakiran u elegantnoj, zlatnoj kutiji ovaj set se sastoji od kistova I torbice za kistove i idealan je kao dar – bez obzira bilo to za vašu najbolju prijateljicu ili samo za vas.

SET KISTOVA

page

Sa svojim pojedinačnim utorima, torbica za kistove nudi praktično i istovremeno elegantno rješenje za čuvanje kistova. Unutar torbice, tri kista s visokokvalitetnim, sintetičkim čekinjama kompletiraju set:

  • Blush & Contour kist idealan je za blendanje.
  • Eye Lid kist za sjenilo lagano nanosi teksturu sjenila na pokretni dio kapka. Zahvaljujući kratkim, gustim čekinjama, također je pogodan za postavljanje točnih naglasaka duž donje linije trepavica.
  • Higlight proizvod: Kist za puder dostupan je samo unutar ovog seta. Kist za lice je savršen za pomoć pri nanošenju pudera u prahu za postavljanje šminke na mjesto.

MPC 138,90 KN

Darujemo Kaviar Gauche setŠto trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #KaviarGauche
  • Ne budite lažno skromni – prošerajte objavicu.

Prijave primamo do 15. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Ivančica Benuti