Otkrij novu nježnost mat efekta

Ponekad je životu potreban preokret, twist – pa tako i tvom omiljenom mat ružu za usne! Avon svake sekunde u svijetu proda 4 ruža za usne, lansira novi, drugačiji mat ruž za usne: Avon True Delicate Matte. Obogaćena pigmentima koji reflektiraju svjetlost, Avonova nova kolekcija ruževa za usne naglašava vaš prirodan oblik usana pružajući nagovještaj sjaja dok istovremeno stvara bogatu kremastu mat strukturu.

Zahvaljujući jedinstvenoj SoftGlow formuli, svaka od 8 predivnih baršunastih nijansi donosi savršen balans bogate mat boje i reflektirajućih pigmenata koji hvataju i raširuju svjetlost kako bi fokus ostao na usnama. Ova formula omogućuje taj poseban nježan osjet mat teksture i donosi besprijekorno pune baršunaste usne.

Od neutralnih i pink tonova do mauve i boja trešanja i vina, Avon True Delicate Matte nijanse omogućavaju lakoću nanošenja bez osjećaja težine i bez isušivanja uz glatkoću pokreta i savršen nanos količine boje na usne.

Matirane usne uz twist glatkoće i svilenkastog sjaja, kao da su napravljene od baršuna! Koju ćete nijansu vi izabrati?

Posebna cijena Avon True Delicate Matte ruža za usne u Avon katalogu kampanje 14: 32,90 kn

Kako biste zaokružili svoj outfit tu je novi mirisni dragulj AVON LUMINATA EdP, koji je već zaludio tržišta Južne Amerike, od sada možete pronaći na stranicama Avon kataloga u našoj zemlji.

Ono što Avon Luminata EdP izdvaja od brojnih drugih mirisa je i njegova trajnost: na vama će se održati i do 8 sati i u potpunosti sudjelovati u svakom vama važnom događaju.

Zavodljiva kompozicija koja će naglasiti vašu senzualnost…

Posebna ponuda za lansiranje: Avon Luminata EdP za 149,90 kn + Poklon! losion za tijelo i mini miris iz iste kolekcije.

Avon Luminata EdP  čeka jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #avon
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 12. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Hana Nelapo