Otplešite u Novu godinu!

Pravo je vrijeme da započnu pripreme za najluđu noć u godini i ako ste odlučili da cipele budu najblistaviji detalj vašeg novogodišnjeg outfita svratite u trgovine poznatog austrijskog brenda Högl Shoe Fashion – stigli su fenomenalni svečani modeli!

Hogl 1299 kn

Hogl 1299 kn

Högl cipele pomno prate modne trendove pa je fina koža ukrašena nezaobilaznim metalik efektom ili raskošnim šljokicama, a neki modeli se ističu neodoljivim, svjetlucavim Swarovski kristalima. Bez obzira da li odaberete cipele s potpeticama od dva, šest ili devet centimetara, udobnost je zajamčena vrhunskim gazištima koja brinu za vaša stopala tako da u njima možete veselo otplesati u Novu godinu. Ako cipele ipak nisu vaš izbor, Högl vam nudi tenisice sa šljokicama u kojima ćete izgledati glamurozno i posebno.

 Hogl 2399 kn


Hogl 2399 kn

„Dio svečane kolekcije Högl je izradio specijalno za blagdansku sezonu, a dio pripada kolekciji proljeće/ljeto 2018. koja je ovih dana stigla u trgovine u Ilici 12 i Westgateu. Ponosni smo što je Hrvatska već u prosincu, među prvima u svijetu, dobila nove modele i to s jedne strane pokazuje koliko su Högl cipele omiljene u našoj zemlji, a s druge koliko Austrijanci to prepoznaju i cijene.“ – ističe Sanja Faber menadžerica Högla za Hrvatsku.