Ova ćete srca uvijek nositi sa sobom

Nakit je odavno postao više od ukrasa, često je uspomena na osobu koja vam ga je poklonila ili na događaj koji vam je obilježio život, a Amaranthine narukvica sa srcima podsjetnik je na one do kojih vam je najviše stalo. Dovoljan je samo brzi pogled na zapešće kad nosite ovu narukvicu da vas preplavi val topline od ljubavi prema najbližima.

Brend nakita Amaranthine javnosti se predstavio u studenom 2018. godine s kolekcijom narukvica iz 4 linije – Boomerang, Amaranthine, Heritage i Black line. Velika pažnja posvećena je dizajnu u kojem se upotrebljava sedam likovnih elemenata – linija, boja, točka, oblik, ploha, volumen, prostor i tekstura, i koji su s iznimnom lakoćom, nježno i s namjerom ugrađeni u Amaranthine dizajn.

 

Posebno mjesto u kolekciji Amaranthine nakita zauzela je narukvica sa srcima koja je originalno dizajnirana s jednim ili tri srca. No uskoro su počele stizati narudžbe i za više srca, pa je izrađena i narukvica sa sedam srca. Svi koji su narukvicu kupili i nosili, poistovjetili su broj srca sa svojim najdražim osobama u životu. Na taj je način Amaranthine priča o ljubavi, najsjajnijoj od svih emocija, uistinu zaživjela na zapešćima onih koji narukvice nose.

Valja istaknuti i kako se za izradu Amaranthine narukvica koristi isključivo čisto srebro 925-999, od kojeg su ručno izrađeni elementi, najkvalitetnije ručno obrađeno poludrago kamenje i ručno izrađene srebrne kopče. Osim toga, svaka se narukvica radi ručno, prema veličini zgloba osobe koja će narukvicu nositi.

Više informacija pronađite na www.amaranthinestore.com, Facebook stranici Amaranthine ili na Instagram profilu amaranthine_collection.

Za poklon imamo dvije narukvice s tri srca. Jednoj čitateljici šaljemo paketić!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Amaranthine
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 5. srpnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Kristina Jarnević