#PerfectNever platforma prkosi stereotipima savršenstva

Svjetski poznata modna ikona i trendseterica, strastvena zagovornica zdravog i aktivnog načina života, Gigi Hadid, postala je novo lice Reebok #PerfectNever platforme, koja snažnim i univerzalnim porukama odaje počast ljepoti koju nalazimo u nesavršenosti.

gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_4

#PerfectNever koncept nastoji ukazati kako nesavršenost ima predosti koje savršenstvo ne može ponuditi; to su nova iskustva, novi izazovi i nove slobode. To je ljudska mantra koja razotkriva naše prave posebnosti.

Ovom suradnjom, Gigi i Reebok žele zajedničkim snagama potaknuti sve žene da pomoću fitnessa zanemare svu negativnost koja ih okružuje i to na način da koriste tri ključna elementa Reebok delte – zaštitnog znaka brenda koji simbolizira fizičke, mentalne i društvene promjene koje se razvijaju u skladu s fitness lifestyleom. Kao model internacionalnog kalibra, Hadid je itekako upoznata s pritiskom vlastite ljepote, a to je nešto s čime se danas suočava gotovo svaka žena. Gigi je upravo kroz fitness pronašla svoj mir.

gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_2
Za nju vježbanje nije samo fizički napor, već joj pomaže pobjeći od buke u vlastitoj glavi – to je jedino vrijeme kada je posvećena samoj sebi. Kao motivaciju, sve svoje nedostatke i mane pretvorila je u svoje prednosti. Naučila je “promijeniti frekvenciju” i fokusirati se na nešto posve drugo, odnosno napraviti svojevrsni reset.

gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_3

Učeći kako “mijenjati frekvenciju” i vratiti kontrolu nad vlastitim životom, Hadid je otkrila da su upravo nedostaci ono što joj je pomoglo da postane boljom verzijom sebe – ali tek kada ih je prihvatila i iskoristila kao motivaciju za vlastiti uspjeh. Iz tih iskustava, zajedno s Reebokom želi motivirati i osvijestiti žene kako valja prihvatiti vlastite nesavršenosti i kako osnažiti svoju unutarnju ljepotu, snagu i odlučnost.

gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_6

Kako i sama postavlja standarde suvremenog stila diljem svijeta, njezina sposobnost spajanja mode i fitnessa inspiracija je od globalne važnosti. Hadid, hrabra stilska ikona koja stalno pomiče granice, u suradnji s Reebokom želi osnažiti žene postavljajući pred njih izazove kako bi se maksimalno izrazile pomoću neustrašivog stila, postale samouvjerene u prihvaćanju vlastite jedinstvenosti te kako bi postale boljom verzijom sebe.

reebok-x-face-stockholm-classic-leather-spirit_2

Drage naše, listopad je Mjesec borbe protiv raka dojke i zato darujemo ružičaste Reebok tenisice, broj 42.

Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov #PerfectNever
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • lajkajte naš Facebook profil
  • obavezno lajkajte post objavljen na našoj Facebook stranici i dodajte u komentare hastag #PerfectNever

Prijave primamo do 13. listopada, točno u podne.

Dobitnica: Danica Šestak!