Personalizirane daske s crtežom vašeg djeteta

Little Miss Puu i ovog Božića donosi prijedlog originalnih poklona koji donese sreću i veselje u svačiji dom i na blagdanski stol. Iz male kreativne radionice Little Miss Puu ovih blagdana dolaze originalne kulinarske priče i oživljavaju crteži malih umjetnika na drvenim podlogama namijenjenim uživanju uz dobru hranu i toplu obiteljsku atmosferu.

daskica_1 Little Miss Puu_daskica s crtezom djeteta_2

Uz Little Miss Puu tako omiljeni crtež vašeg malog velikog umjetnika postaje trajna uspomena kojom se možete hvaliti pri svakom okupljanju uz dobro jelo jer daskice osim sjeckanja i rezuckanja odlično služe i za posluživanje.

daskica_2

Little Miss Puu hrvatski je brand koji predstavlja personalizirane proizvode za djecu i odrasle. Gonjen kreativnim snagama jedne ekonomistice i majke dvoje djece,  tržištu predstavlja originalne personalizirane predmete od drva namijenjene svima, od najmlađih i najstarijih uzrasta koji ostaju trajna uspomena na najvažnije trenutke u životu. Dostupni na Facebook  i Instagram profilu Little Miss Puu, nude mogućnost personaliziranja raznih artikala; drvenih kocaka, kuharskih daskica i kuhaća te odjevnih predmeta pazeći pritom i na najsitnije detalje.