Peter Thomas Roth: Čovjek iza brenda

Kao prvoj generaciji od mađarskih roditelja, njega kože dio je Peterova naslijeđa. Tijekom 19. i početka 20. stoljeća dva su lječilišta u Mađarskoj bila u vlasništvu i pod upravom Peterove obitelji. Kada je Peter 1993. pokrenuo svoju tvrtku, započeo je s osnovnim njegujućim i ljekovitim filozofijama temeljenim na primjeni blata i minerala iz mađarskih termalnih izvora. Poštujući klasična ljekovita sredstva, Peter ih danas unaprjeđuje sastojcima, inovacijama i tehnologijom 21. stoljeća. Kakav je ishod?

Tvrtka Peter Thomas Roth ne prodaje samo proizvode za njegu kože. Ona prodaje način življenja. Prva je u svom segmentu u industriji ljepote i čvrsto drži svoju poziciju na tržištu kliničkih proizvoda. Vodeća je u inovacijama. Usredotočena na rezultat. Odgovorna. I utjecajna. Uz nebrojene nagrade za desetke svojih proizvoda tijekom godina, tvrtka Peter Thomas Roth posvećena je stvaranju revolucionarnih formula i nevjerojatnih rezultata.

S gotovo 25 godina iskustva u globalnoj proizvodnji, pribavljanju sastojaka i logistici, postrojenje za istraživanje i razvoj, izradu, proizvodnju i distribuciju tvrtke Peter Thomas Roth koje se protežu na više od 9 tisuća četvornih metara vrhunski je globalni opskrbni lanac koji je poznat po inovaciji, brzini, učinkovitosti i kvaliteti.

Razvoj, proizvodnja i pribavljanje sastojaka

Peter sa svojim timom strateški pribavlja sastojke i razvija inovativne proizvode s revolucionarnim sastojcima iz cijeloga svijeta, uključujući irsko močvarno blato staro 9 tisuća godina i termalnu vodu obogaćenu mineralima iz tajnog izvora duboko ispod mađarske Karpatske kotline.

Cjelovite usluge logistike tvrtke Peter Thomas Roth usredotočene su na fleksibilna i prilagodljiva rješenja za globalni opskrbni lanac koja nadilaze osnovni transport, skladištenje i distribuciju.

Zlatna maska 24k

Kao najbolji tretman protiv starenja, ova maska prožeta je čistim 24-karatnim i koloidnim zlatom za poboljšanje čvrstoće i bogat sjaj kože. Još od Kleopatrinog doba zlato je poznato po svojoj učinkovitosti protiv starenja, a ova maska pomaže učvrstiti, zategnuti, osvježiti i umiriti kožu. Kofein pomaže u učvršćivanju i zatezanju kože, a peridot, dragi kamen bogat magnezijem, koži daje energiju i pomaže u smanjenju znakova starosti i stresa.

Hijaluronska kiselina i glicerin pružaju intenzivnu hidrataciju za zategnutiji izgled kože. Ovaj bogat i njegujući proizvod pomaže smanjiti vidljivost sitnih linija i boja, a kožu čini zaglađenom, čvršćom, sjajnijom, revitaliziranom i mlađom.

Spajanje inovativne, vrhunske tehnologije s ljekovitim učincima biljaka i drugih prirodnih sastojaka oduvijek je temelj Peterovih vrhunskih proizvoda.

Peter Thomas Roth koristi se ekstraktom krastavca zbog njegovih detoksificirajućih, hidratizirajućih i umirujućih svojstava… irskim močvarnim blatom starim 9 tisuća godina zbog njegovih pročišćujućih svojstava… matičnim stanicama ruže koje pomažu u oporavku i ublažavanju znakova starenja i oštećenosti kože… te 78-postotnom mađarskom termalnom vodom iz tajnog izvora duboko ispod mađarske Karpatske kotline, gdje je Zemljina kora najtanja, zbog čega se voda obogaćuje velikom količinom minerala dok izvire na površinu.

Maska za svaki izazov

Kao vodeći brend maski za lice, Peter Thomas Roth korisnicima nudi veliki izbor inovativnih i visoko učinkovitih tretmana koji ispunjavaju sve zahtjeve njege lica u bilo kojoj životnoj dobi. Maske su glavni pokretač poslovanja i Peter Thomas Roth svakako ima masku za svaki izazov.

Mađarska termalna voda

Potent-C™ oslobađa snagu moćnih antioksidansa i askorbata THD koji je 50 puta jači od običnog vitamina C. Svjedočite smanjenju bora, te većoj čvrstoći i svježini* s cjelovitim i ciljanim tretmanima.