Pokloni koje žene ne žele

U najboljoj namjeri da za vrijeme blagdana uvesele svoje bolje polovice, muškarci često znaju 'promašiti' pri odabiru poklona. Zauzvrat dobiju kiseli osmjeh i usiljeno 'hvala' ni ne znajući da su počinili više štete nego koristi.

Gotovo je nemoguće ignorirati božićno-novogodišnji ugođaj stoga smo sastavili listu poklona kojima definitivno ne bi željele postati vlasnice u nadi da će vaši muškarci također baciti pogled na popis kako bi novce potrošili na nešto što će vam se i svidjeti.

1. Seksi komplet tete Mraz

Možda se to njima čini štosno, ali istina je da bi se radije vidjele u kompletu donjeg rublja koje će probuditi strasti u spavaćoj sobi, ali i poslužiti svrsi bez obzira na godišnje doba u kojem se nosi.

2. Kućna haljina

Ugodno je i toplo, ali morate priznati da baš i nije neki 'melem za oči'. Novci potrošeni na ovaj komad odjeće bez kojeg se može, sigurno bi bilo pametnije potrošiti u nešto atraktivnije.

3. Rublje za oblikovanje figure

Imate li potrebe za ovim specijalno krojenim i šivanim komadom elastina, sami ćete ga si priuštiti, nećete sigurno biti oduševljeni činjenicom da vam ga je poklonila osoba koja bi vas trebala voljeti bez obzira na fizičke vam nedostatke.

4. Set proizvoda za njegu tijela

Prigodna pakiranja koja uključuju gel za tuširanje, losion za tijelo i dezić su, budimo iskreni, nešto što smo si svi ispoklanjali u osnovnoj školi ili kupimo u obližnjoj parfumeriji u pet do podne osobi koju i ne poznajemo tako dobro.

5. Celebrity parfem

Poznate zvijezde čijem se izgledu ili talentu divimo, zasigurno ne znači da se u tolikoj mjeri poistovjećujemo s njima da bi htjeli mirisati poput njih ili barem onako kako su oni u male mirisne bočice upakirali zamisao luksuznog i zavodljivog mirisa. Topla preporuka jačem spolu: ako ne znate koji je parfem vašoj djevojci najdraži, radije te novce potrošite na neki drugi poklon.

6. DVD s vježbama

Ne bi vjerovali, ali i mi žene na Božić volimo besramno uživati u bogatstvima blagdanskog stola. Taj dan ne brojimo kalorije, ne pazimo na mjesečeve mijene niti percipiramo light majonezu. Ako muškarac namjerava glumiti super heroja i suočiti se s bijesom lice u lice, onda neka provjeri funkcionalnost svojih tajnih moći s jednim ovakvim video zapisom.

7. Lažnjak dizajnerska torba

Torba s potpisom omiljenog vam dizajnera koja je 'made in Taiwan' uistinu ne može puno razveseliti. Kao da vam je voljena osoba poručila da ste dovoljno dobri tek za kopiju originala koji vam se dopada.