Poljubac ubojice

William Lashner godinama zasluženo nosi status majstora žanra kriminalističkog romana – zahvaljujući prije svega romanima s odvjetnikom Victorom Carlom kao glavnim junakom, inteligentnim i duhovitim, okorjelim i ranjivim, koji uvijek nekako uspije napraviti pravu stvar, ali iz potpuno pogrešnih razloga. Sedmi roman u serijalu o Victoru Carlu, koji je diljem svijeta prodan u nekoliko milijuna primjeraka.

Tijekom svoje mutne pravničke karijere, Victor Carl, to mu nitko ne može osporiti, donio je mnoštvo krivih odluka, no dopustiti da mu bivša zaručnica Julia ponovno uđe u život i u krevet možda je najgora odluka od svih. Julijin je muž netom prije toga ubijen, njezini su otisci prstiju posvuda na mjestu zločina, a 1,7 milijuna dolara u gotovini netragom je nestalo. Netko bi mogao pomisliti da mu je Julia odlučila namjestiti ubojstvo. No, jedna joj stvar ide u prilog: Julia je nevjerojatno zgodna i požuda u svijetu Victora Carla uvijek pobjeđuje razum. Sve što trebaš je ljubav pjevaju Beatlesi i Victor je u to čvrsto odlučio vjerovati. No, zašto ga policija optužuje za umorstvo? I što oružje kojim je počinjen zločin radi u njegovoj spavaćoj sobi? I tko je mrtva žena pokraj njegova hladnjaka?

OSVOJI KNJIGU

Algoritam vam poklanja knjigu Poljubac ubojice autora Williama Lashnera.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom POLJUBAC te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako je ime bivšj zaručnici Victora Carla?

Vaše prijave primamo do 24. siječnja 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 
Dobitnica je Ivana Mikulić. Čestitamo!