Posebno iskustvo tuširanja

Budići da brojni dermatolozi smatraju kako svakodnevno jutarnje tuširanje ne smije trajati dulje od pet minuta, važno je izbjegavati upotrebu sapuna ili šampona za tijelo i previše toplu vodu jer to dodatno isušuje kožu. Nemojte se truditi istrljati i očistiti kožu do te mjere da pocrveni. Niste baš tako prljavi!

Nakon tuširanja obvezno se namažite hidratantnom kremom za tijelo kako bi koža nadoknadila izgubljenu vlažnost. Jedanput na tjedan izostavite jutarnje tuširanje kako bi koža mogla iskoristiti unutarnje rezerve za samohidrataciju.

Melem1

No, svakodnevno tuširanje možete pretvoriti u jedno posebno iskustvo, kojem ćete se svakog dana iznova uistinu veseliti, bez obzira na to što vam nakon toga slijede brojne obaveze i stresne situacije.

Vijest da se Melem, brend poznat po istoimenoj lanolinskoj kremi za njegu i zaštitu osjetljive kože, odlučio na lansiranje novog proizvoda izazvala je veliko zanimanje. U središtu priče ponovno je, pogađate, melem, proizvod koji se pokazao lijekom za najraznovrsnija stanja kože, počevši od suhe i ispucale kože, preko raznih dermatitisa, pa sve do kože sklone iritacijama koje uzrokuju vremenski uvjeti, ubodi kukaca i slični faktori.

Melemi za tuširanje nježno čiste, njeguju kožu i čine je lijepom i baršunastom. Istovremeno, zahvaljujući esencijalnim uljima s Mediterana. Melemi za tuširanje hrane i hidratiziraju kožu te imaju iznimno pozitivan učinak na um. Pronaći ćete ga u ukupno četiri varijante: s dragocjenim prirodnim uljima i dragocjenim esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje. Ulje lavande pritom opušta i smiruje, aromatični ružmarin budi osjetila, kadulja osvježava, dok ulje nevena i maslinovo ulje koži pružaju besprijekornu njegu.

Nove Melem proizvode za tuširanje već možete pronaći u prodaji, po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 34,90 kn.

Melem za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljima kadulje čeka vas u našoj redakciji. Što trebate?

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #kadulja
  2. Podijelite objavu na Facebooku i podijelite vijest s prijateljima.

Prijave primamo do 5. siječnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Patricija Režić.