Poslovni Salon nudi opstanak

Iako ste do prethodne godine bili osoba koja se pravilno držala sintagme da u današnjem poslovnom okruženju uspjeh ostvaruju samo oni koji uče brže od konkurencije, u novonastaloj gospodarskoj situaciji možemo prilagoditi istu i reći da preživljavaju samo oni koji uče brže od konkurencije i primjenjuju naučeno – odmah. Poslovni Salon 2009 – Opstanak zamišljen je kao praktični savjetnik poduzetnicima i managerima koji će stečena znanja moći odmah primijeniti u svom poslovanju. Konferencija će se održat u najvećem zagrebačkom konferencijskom centru – Hypo EXPO XXI na dan 3. prosinac 2009. (četvrtak).

Poslovni Salon, poslovno-edukativna konferencija, i njegovi organizatori su si zadali kao cilj uspješno provoditi edukaciju poduzetnika i managera (menadžera, voditelja) – i to onih budućih (koji planiraju svoje poduzetničke poduhvate) i onih postojećih. Naravno, Poslovni Salon namjerava okupiti i sve one koji su u potrazi za znanjima i vještinama pomoću kojih će unaprijediti vlastiti posao, poboljšati tržišnu poziciju i opstati kroz teža vremena, a nakon njih izaći kao pobjednik. Velimir Srića, Marijan Ožanić, Darko Buković, Vesna Trnokop-Tanta, Dražen Nimčević, Đurđica Jurić, Elvira Mlivić Budeš i drugi birani predavači educirati će o temama koje su od životnog interesa svakog poduzetnika.

Kao što vjerojatno i znate, poslovna edukacija oblik je ulaganja u vlastiti razvoj i unapređenje poslovanja. Poslovni Salon je tu samo alat ili pomoć koja Vam pomaže na tom putu unapređenja. Predavačima i organizatorima će biti najveća nagrada saznanje da edukacija i savjeti koje su dali na konferenciji su sudionicima od izravne koristi. A zamislite da će to biti većina i da ste upravo Vi među njima? Slobodno nam javite svoj feedback nakon ove konferencije na kontakt podatke.

"Konferencija Poslovni salon može pomoći malim i srednjim tvrtkama u razmjeni znanja i iskustava. Situacija na tržištu od svih poslovnih subjekata traži fleksibilnost i suradnju. Poslovni salon je mjesto susreta znanja, vještina, iskustava, ali i prilika za druženje s potencijalnim suradnicima, poslovnim partnerima i klijentima." – izjavila je Elvira Mlivić Budeš, direktorica i vlasnica Poslovnog učilišta Filaks, te jedna od predavačica na konferenciji.

I za kraj, Poslovni Salon 2009 – Opstanak osmišljen je i usklađen prema potrebama malog i srednjeg poduzetništva i managementa, te se temelji na dugogodišnjoj praksi predavača, organizatora, te pokrovitelja. Teme o kojima ćete se educirati na konferenciji Poslovni Salon 2009 se kreću u rasponu od temeljnih poduzetničkih i poslovnih znanja do vrlo specijaliziranih poslovnih znanja i vještina.

Konferencija se priprema u suorganizaciji Hrvatske udruge poslodavaca – HUP, te u organizaciji agencije Marketing odjel, Poslovnog učilišta Filaks i najtiražnijih poslovnih novina u Hrvatskoj – Privredni vjesnik. Medijski konferenciju prate renomirani mediji – tportal.hr, Monitor, Poslovni.hr, Poslovni Dnevnik, a organizacijsku pomoć pružili su partneri: OH!, Sefir, Stimulans i RRiF visoka škola.

Pozivamo i Vas da se informirate o opstanku u trenutnoj gospodarskoj situaciji kako biste u budućnosti iz nje izašli kao tržišni lider za što je potrebno samo prijaviti se na konferenciju.