Predstavljamo gel za čišćenje intimnog područja

Watercolor vector created by freepik - www.freepik.com

Kako smo već ranije ovog mjeseca rekli, kozmetička linija prirodne kozmetike porijeklom iz Grčke – APIVITA, također sudjeluje u ružičastom mjesecu kako bi pomogla u suradnji s portalom SHE.HR podići svijest o borbi protiv raka dojke.

Ovaj put smo vas odlučili darovati s APIVITA mini gelom za čišćenje intimnog područja za svakodnevnu njegu s kamilicom i propolisom. Naime, intimna njega je također vrlo bitna stavka vašeg zdravlja, a korištenjem odgovarajućih proizvoda poboljšavate svoje intimno zdravlje.

Gel za čišćenje intimnog područja za svakodnevnu njegu s kamilicom i propolisom, ginekološki testirani proizvod, namijenjen je svakodnevnoj njezi, a u sebi sadrži 91% prirodnih sastojaka. Idealan je za zdrave žene reproduktivne dobi te se koristi kao prevencija, a njegovi prirodni sastojci umiruju iritacije.

 

Kao i svi APIVITA proizvodi, i ovaj se sastoji od prirodnih sastojaka pa tako organska kamilica, organska infuzija kamilice, alantoin, pantenol i bioaktivna aloe vera umiruju iritacije, dok propolis sprječava rast patogenih mikroorganizama. Mliječna kiselina, prirodni oligosaharidi i prirodni lipoamino-kiseline reguliraju prirodni pH i pomažu u zaštiti prirodne flore intimnog područja, a organsko eterično ulje lavande osvježava i pruža ugodan miris.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #apivita
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. studenoga, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Željka Milivojević