Predstavljamo liniju proizvoda Zona Vital

Proizvodi Zona Vital se kontinuirano razvijaju, a Oktal Pharma ulazi u odabrane segmente nudeći potrošačima inovativne i prirodne proizvode.

Linija proizvoda Zona Vital podijeljena je u 5 skupina, pa tako jedna brine o zdravlju srca i krvnih žila. Posebna skupina proizvoda namijenjena je trudnicama i bebama. Za svakodnevnu brigu o zdravlju, općem stanju organizma i energiju namijenjena je treća skupina. Očuvanju zdravlja živčanog sustava, koji koordinira aktivnosti mišića, nadzire organe, stvara i obrađuje podatke koje dobiva od osjetila te pokreće aktivnost, namijenjena je četvrta skupina, a peta je skupina namijenjena probavnim organima…

21167497_132911043991405_1528794930233595104_o

Zona Vital će se kontinuirano razvijati, a u Oktal Pharmi su omogućili i da njihovi kupci sudjeluju u kreiranju novih proizvoda, te ih pozivaju da im dojave kakve proizvode žele i to na mail [email protected].

23. rujna, kod makete grada Zagreba u Bakačevoj ulici, Zagrepčani će moći osobno ući u „zonu“ i upoznati Zonu Vital. Dođite i podružite se s njima od 11 do 13 sati uz Zonu vital.

Zona Vital i She.hr darivaju! Tri sretne čitateljice čeka njihov multivitaminsko-mineralni dodatak prehrani ONE-A-DAY kapsule! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mojepojacanje

Prijave primamo do 22. rujna, točno u podne.

Dobitnici iz Zagreba proizvode će moći preuzeti 23. rujna od 11 sati u Bakačevoj.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnice:

  1. Tatjana Mrđenović
  2. Vera Lukač
  3. Ivana Parić Memedi