Predstavljamo Smashbox Telephoto 3- IN-1 Face Brush

Smashbox je brend koji je za potrebe profesionalnih snimanja nastao u najpoznatijem foto studiju u Los Angelesu. Cilj je bio kreirati proizvod koji će izgledati savršeno prilikom zahtjevnih snimanja pod vrućim reflektorima kao i dok ispijate kavu na suncu s prijateljicama. Kreatori branda, praunuci poznatog Max Factora, u tome su i uspjeli.

Radi se o dugotrajnim i kvalitetnim proizvodima za svakodnevni i profesionalni make up, a danas je Smashbox jedan od top selling brendova uz Anastasia Beverly Hills, Urban Decay i druge. Najpoznatiji je po svojim primerima, a najprodavaniji je Photo Finish Primer koji se prodaje svake 1.8 sekunde u svijetu.

Danas vam predstavljamo Smashbox Telephoto 3- IN-1 Face Brush.

Uvijek kažu da velike stvari dolazile u malim paketima. Ova četka je vrlo kompaktna, meka, čvrsta i ima mnogo načina za korištenje: za bronzer, rumenilo i završni touch! Samo je obrišite i već je spremna i za sljedeću upotrebu.

Definitivno treba svakoj ženi!

Jedna je vaša! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #smashbox
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 3. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Nixi Bertanjoli