Predstavljena 3. AVON Pro Woman konferencija

Živimo u svijetu punom izazova. Neutralizirati utjecaj negativnosti iz okruženja te pobijediti vlastite negativne misli i sumnje, nerijetko i strah od budućnosti, nije nimalo lako. Svaka pomoć u tim nastojanjima više je nego dobrodošla, svaka osoba i životna priča koja će nas inspirirati i ohrabriti, dragocjena je motivacija i poticaj na djelovanje.

Upravo takvu pomoć nudi 3. Avon ProWoman konferencija koja će se održati u srijedu 8. studenog u Zagrebu, u prekrasnom prostoru KRAŠ Auditoriuma, a koja je početkom tjedna predstavljena medijima.

Uz slogan Vjetar u leđa, 3. Avon ProWoman konferencija bavi se motivacijom i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnose. Uz već provjerenu formu panela, ovogodišnja konferencija donosi i mini predavanja te tri bloka inspirativnih ženskih priča.

U Pola ure IT kulture dobit ćemo savjete kako razlikovati lažne vijesti od onih stvarnih, te se upoznati s 5 mobilnih aplikacija koje nam mogu olakšati svakodnevni život. Uz ostalo, konferencija će se pozabaviti još jednom vrlo važnom temom – zamkama traženja medicinske pomoći i rješavanja zdravstvenih tegoba u virtualnom svijetu.

Kao i prošle godine, u panelima će sudjelovati vrlo zanimljivi i uspješni pojedinci, čime su zagarantirane dinamične, inspirativne i korisne diskusije. Na panelu Oni vs Mi – Jesmo li drugačije svoje viđenje „nježnijeg“ spola dat će predstavnici onog „jačeg“.

Uz već znani Avon-ov kutak ljepote i zdravlja, ovogodišnja konferencija donosi i Humanitarnu „mini biblioteku“, čiji će se prihodi donirati Udruzi za autizam Zagreb, inspirativni Coaching kutak te praktičan i koristan Mini vodič upravljanja osobnim financijama.

Organizacije, mediji i pojedinci koji su u proteklih godinu dana podržavali i poticali žene, njihovo stvaralaštvo i doprinos zajednici, i ove će godine ući u izbor za Pro Woman Award.

Kako bi što više žena moglo doći na konferenciju, cijena kotizacije iznosi simboličnih 200,00 kn, a uključuje konferencijske materijale, poklon partnera konferencije i sponzora te hranu i piće prema programu.

Aktualnosti vezane uz 3. Avon ProWoman konferenciju možete pratiti na webu konferencije te na njenoj fb stranici.

Za prijavu na konferenciju kliknite ovdje!

U čast trećem rođendanu konferencije, darujemo Avon Duet by Eva Mendes i jednu kotizaciju! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #avonprowoman

Prijave primamo do 5. studenog, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Marina Turkalj.