Predstavljeni novi modeli Chic IB torbica

Klasično lijepa crna torbica koja se igra s ekstravagantnim uzorcima i detaljima ostavit će bez daha sve ljubiteljice mode koje njeguju luksuzan i seksipilan styling. A upravo takve su popularne Chic IB torbice u novoj kolekciji Black diamond.

Dizajnerica Ivana Bičanić svoje kreacije obukla je u jesensko ruho u kojem dominira crna boja, te stvorila kolekciju koja je istovremeno klasična i moderna, ali prije svega luksuzna.


Brodskom skaju od kojeg izrađuje svoje kvalitetne torbice novi su sjaj dali kroko, zmijski i leopard uzorak s dodatkom robusnih detalja poput metalnih zakovica.

‘Jesenska kolekcija uvijek je izazovna za kreiranje. Nakon ljetnog blještavila boja, potrebno je primiriti kreativne misli i stvoriti komad koji će biti nosiv tijekom većeg dijela godine. Igrala sam na sigurno i odlučila se za crnu boju, ali detaljima i uzorcima dala svoj prepoznatljivi potpis i pečat.’ – ističe dizajnerica.

Uvijek vjerna svojem prepoznatljivom bucket modelu, Ivana Bičanić u Black Diamond kolekciji predstavlja i novi mini kockasti model s preklopom. Još je jedna novost – large shopper torbe dobile su našivene ručke od platna ili brodskog skaja.

‘Jesen nam stiže, a poznato je da malo toga veseli jednu damu kao dobar shopping. Sigurna sam da će mnoge pronaći pravu torbicu za sebe u mojoj novoj kolekciji upravo stoga što s njima nije moguće pogriješiti – nosive su u apsolutno svakoj prilici i tijekom cijele godine’, naglašava Ivana Bičanić.

Pravi dijamant kolekcije Black diamond definitivno je i model Anita Maričić koja svojim seksipilom podiže razinu privlačnosti. Za fotografiju je zadužen Angelo Virag koji je specijaliziran za modnu fotografiju. Za make-up čaroliju zadužena je bila Katarina Gospić, dok je za dašak luksuza bio angažiran automobil tvrtke Avangard Travel Zadar.