Preporuka: Pravi se da si normalna

Roman „Pravi se da si normalna“ komično je zakrivljeno zrcalo koje prikazuje suvremenu otuđenost i šutnju u obiteljima i radnim sredinama, koja postaje plodno tlo za nametanje lažnih identiteta i sadržaja.

Mlada, marljiva urologinja, koja svoj posao obavlja savjesno, održavajući na okupu i svoju malu obitelj, radi u bolnici u koju dolazi nova liječnica. Došljakinja je vrlo atraktivna i lako sklapa poznanstva, tako da brzo postaje vrlo omiljena na odjelu hitne i u cijeloj bolnici.

Budući da je radila u inozemstvu, ističe se iskustvom u marketingu zdravstvenih ustanova i zaplet počinje kad organizira akciju prikupljanja novca za male teško oboljele pacijente, u kojoj sudjeluje cijela bolnica.

Ana Dumančić radnju svog romana „Pravi se da si normalna“ vodi strelovito brzo, tako da čitatelj jedva stiže pratiti komediju koja se pred njim odvija.

Njezina komika je višeslojna i osim situacijama u koje dovodi svoje likove, smijemo se i njihovim slabostima koje bezuspješno skrivaju, potragama za autoritetom i zatomljenim emocijama čije skrivanje postaje navika.

Prešutni dogovor o minimumu komunikacije koriste vješti manipulatori koji nameću vlastite interese. Žrtve neće ni posumnjati da su prevarene, osim ako nije srušena koncepcija njihove vlastite prijevare.

Pridružite nam se na promociji doktorske krimi-komedije “Pravi se da si normalna” autorice Ane Dumančić sutra, u utorak 5. prosinca u prostorijama Znanja – Bookshop, Gajeva 1, u Zagrebu u 19 sati.

Roman „Pravi se da si normalna“ komično je zakrivljeno zrcalo koje prikazuje suvremenu otuđenost i šutnju u obiteljima i radnim sredinama, koja postaje plodno tlo za nametanje lažnih identiteta i sadržaja.

Ana Dumančić radnju svog romana „Pravi se da si normalna“ vodi strelovito brzo, tako da čitatelj jedva stiže pratiti komediju koja se pred njim odvija. Njezina komika je višeslojna i osim situacijama u koje dovodi svoje likove, smijemo se i njihovim slabostima koje bezuspješno skrivaju, potragama za autoritetom i zatomljenim emocijama čije skrivanje postaje navika.

Povodom promocije romana, a u suradnji sa Znanjem darujemo vam jednu knjigu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #pravisedasinormalna
  • Podijelite objavu (postavke na javno)
  • Tagirajte frendice u komentarima

Prijave primamo do 15. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Danijela Lukač!