Probudite Christiana Greya u svojem muškarcu

Tonizirajte svoje zdjelične mišiće uz maksimalnu ugodu i zadovoljstvo koje pružaju originalne ‘Pedeset nijansi sive’ ljubavne kuglice.

Svojim kotrljanjem i kretnjama unutar vagine, ove kuglice pružit će vam nezaboravne trenutke u predigri, za vrijeme stimulacije klitorisa, tijekom analnog seksa, ali i u svakodnevnim aktivnostima.

Izrađene su od baršunastog silikonskog nosača u koji su umetnute kuglice erotičnog, metalnog izgleda koje u sebi nose maleni uteg. Kretanje utega pruža seksualno uzbudljiv osjećaj, ali i vrlo korisno djelovanje, jačajući mišiće dna zdjelice, čime se pojačavaju i produljuju orgazmi.

Već nakon par tjedana korištenja, uočit ćete zategnutost vaginalnih mišića, što će se i dugoročno odraziti na kvalitetu vašeg seksualnog života.

kuglice tekst
Kompletna igračka je u potpunosti sigurna za vaše zdravlje, bez ftalata, hipoalergena te iznimno jednostavna za održavanje higijene.Prilikom upotrebe preporučujemo nanijeti malu količinu lubrikanta na vodenoj bazi.
U kompletu dobivate i satensku vrećicu za pohranu.

Možete ih nositi u svakoj prigodi. Zavodljiv i ozaren pogled je zagarantiran, a i vaš Christian Grey neće ostati ravnodušan.

OSVOJITE VAGINALNE KUGLICE

Libido.hr vam poklanja originalne ‘Pedeset nijansi sive’ ljubavne kuglice.

Ako želite osvojiti ovu nagradu, lajkajte Libido.hr facebook stranicu, odgovor na nagradno pitanje pošaljite na [email protected] s naslovom KUGLICE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove glavni muški lik u popularnoj trilogiji?

Vaše prijave primamo do 22. prosinca 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Sandra Miler. Čestitamo!