Program Festivala Orsula

Nakon uspješnog gostovanja u Lazaretima 2011., kada je nastupio u sklopu festivala Treće uho, 15. srpnja u Dubrovnik ponovno dolazi Dhroeh Nankoe; u Park Orsula dolazi sa svojim triom u klasičnoj kombinaciji indijskih instrumenata.

Svjetski mediji ga nazivaju virtuozom indijske glazbe, a njegovi tonovi i melodije potiču pravilan način raspoloženja u svakom novom danu.

DHROEH NANKOE ENSEMBLE

Program se sastoji od mnogih glazbenih blaga, koje podižu vrhunske pjevačke kvalitete Dhroeha i njegovog tria. Dhroeh zna kako postaviti pravu melankoličnu atmosferu u pjesmi, a pozornica parka Orsula je idealno mjesto za to.

22. srpnja po prvi puta u Park Orsula organizatori dovode i STAND UPvečer!  Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, stand up komičarka koja je s ironičnim i duhovitim snimcima postala viralni hit te Damir Nikšić, renomirani multimedijski umjetnik prepoznat po aktualnoj političkoj satiri, nasmijat će vas do suza sa svojim urnebesnim opaskama.

Subota, 15.7. DHROEH NANKOE ENSEMBLE ( indijska glazba)

Subota, 22.7. STAND UP VEČER: SANDRA SILAĐEV I DAMIR NIKŠIĆ

Subota, 29.7. KEZIAH JONES ( Blufunk, mješavina bluesa, funk i soula)

Subota, 05.08. JOSE ENRIQUE MORENTE & IRENE RUEDA (flamenco show)

Petak, 11.8. ATOMSKO SKLONIŠTE

Nedjelja, 13.8. TADIĆ & TEOFILOVIĆI

Subota, 19.8. DIEGO GUERRERO (jazz sa tradicionalnim flamencom)

Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3 te na internetskim stranicama:

http://orsula-festival.com/karte

https://www.entrio.hr/events?s=orsula

Ulaznice za koncert Dhroeh Nankoe stoje 120 kuna, a za Stand up večer 80 kn. Ista cijena bit će i na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.