Proljetna akcija na Baby Center internetskoj trgovini

Danas je prvi dan proljeća, danas je Svjetski dan poezije i Svjetski dan zaštite šuma. Danas je dan kada započinje i naša vikend akcija!

Baby Center, specijalizirana trgovina s najvećom ponudom dječjih kolica, autosjedalica, odjeće, obuće, kozmetike, igračaka, namještaja i ostalih potrepština, rad svojih centara je preusmjerio u virtualni svijet. Virtualna trgovina je otvorena 24 sata kako bi se kupnja nesmetano mogla obaviti udobno, ali i sigurno u vlastitom domu.

Djeca se rađaju i rastu, stoga su na Baby Center web shopu pripremili posebne ponude kako bi kupnja na daljinu bila još ugodnija.

Prvi proljetni vikend (u zatvorenom) na www.babycenter.hr

Akcija traje od danas, 21. ožujka do 23. ožujka, uključujući i ponedjeljak, te donosi 15% na sve redovne cijene.

Uz već poznati brend dječje odjeće Cool Club i široke ponude baby bodija, majica, trenirki i tajica, u internet trgovini u ponudi je i sjajan dizajn talijanske modne marke Original Marines. U ponudi su brojni sjajni brendovi kao što su Biomecanics, Superfit, Adidas, Puma, Geox, Nike koji čine samo dio onoga što smo pripramili za njihove nestašne nožice.

U našoj ponudi imate i pelene za te ostale higijenske potrepštine za vaše najmilije!

Naravno da je sigurnost djece uvijek prioritet, pa svakako provjerite i online ponudu dječjih autosjedalica.

Roditelji najbolje znaju – djecu je potrebno zabaviti! Čišćenje ormara, kuhinjskih ormarića, kao i proljetno čišćenje te uključivanje djece u takve aktivnosti svakako je dobra ideja. Treba se prisjetiti svih malih stvari u kojima smo uživali kao klinci i dopustiti našoj djeci da pobude u nama ne samo sjećanja, nego i ono što volimo zvati »djetetom u sebi« dok zajedno osmišljavamo neke nove igre. Kreativne igračke, Lego, društvene igre sigurno su dobar izbor u ovim »zatvorenim« vremenima.

Sve akcije trenutno mogu se provjeriti ovdje https://www.babycenter.hr/akcije, a Baby Center svakodnevno će na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/.