Proljetni slatkiši iz Zlatarne Celje

Kako se proljetni trendovi sve više poigravaju s modnim dodacima svih vrsta, Zlatarna Celje predstavlja nove modne slatkiše – narukvice koje donose sreću, Lencia BHAPPY, sitne komade nakita s velikim značenjem!
Narukvice sa simboličkim značenjem ovog proljeća postaju nezaobilazan dodatak, koji pridodaje dašak pomodnosti i osobnosti svakom izgledu. Srebrne narukvice sreće Lencia BHAPPY stvorene su za to da sebi i drugima poklonite najljepše želje, ljubav i beskonačnu radost!
ZC_BHappy_3
Dostupne su u ukrasnim pakiranjima koja sadrže i prostor za sitnu posvetu. Minimalističke, elegantne i nadasve razigrane – s jednom ili više narukvica zadovoljit ćete istovremeno sve smjernice modne inspiracije! Lencia BHAPPY narukvice oduševljavaju i ukrašavaju zglobove prijateljica, kćeri i majki, a srce, simbol ljubavi, prava je inspiracija za sve zaljubljene! Srebrne narukvice LENCIA sadrže simbole beskonačnosti, sreće, ljubavi i mladosti.
ZC_BHappy_1
 
Srebrna Lencia kolekcija Cosmic Ring inspirirana je golemim prostranstvom svemira, česticama prostora i galaksije. Srbrni nakit nastao je kao apstraktni prikaz udaljenih galaksija koje uz pomoć gravitacije čine jedno tijelo. Unikatan dizajn potpisuje dizajnerica Olga Košica, a kolekciju čine ogrlica i naušnice koje šalju poruku jedinstva i koherentnosti kozmičke cjeline.
ZC_BHappy_4