Promijeni svoj život samo jednim okretom

Amwayev NUTRILITETM , svjetski brend broj jedan u prodaji vitamina i dodataka prehrani[1] utemeljenim na fitonutrijentima, predstavlja Phyto2GOTM napitak za imunitet. Proizvod dolazi u bočici s posebnim čepom koji u vodu infuzira vrijedne vitamine i antioksidanse bez konzervansa. Jednostavno natočite vodu u bocu, okrenite čep i uživajte u ukusnom piću koje vašem tijelu pruža prijeko potreban vitamin C iz acerola trešanja uzgojenih na Nutriliteovim farmama u Brazilu i cink koji doprinosi zaštiti stanica od oksidacijskog stresa. Osim ta dva važna sastojka napitak sadrži i ukusnu kombinaciju bobičastog voća – borovnicu, crni ribiz, bobice bazge i zrna grožđa.

NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM napitak razvijen je kako bi zadovoljio potrebe modernog čovjeka koji je stalno u pokretu. Svi se vrijedni nutrijenti za jačanje imunološkog sustava nalaze u čepu kojeg je samo potrebno staviti na bocu prilagođenu za višekratnu uporabu i protresti. Svi se sastojci u tom trenu pomiješaju s vodom i pružaju sve što je vašem tijelo potrebno u manje od 10 kcal uz ugodan okus nara i acai bobica.

page

Phyto2GOTM rezultat je neprekidne potrage za inovativnim i modernim rješenjima Amwayevih znanstvenika u prethodnih 80 godina. Vrhunska tehnologija i najkvalitetniji sastojci čine ovaj proizvod neizostavnim za uravnoteženu prehranu čovjeka i značajno unaprijeđuju stanje organizma.

Formula

NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM napitak sadrži:

  • 45 mg vitamina C od Acerola trešanja uzgojenih na organskoj farmi u Brazilu
  • 2,6 mg cinka
  • mješavinu borovnice, bobica bazge, crnog ribiza i zrna grožđa
  • stevija zaslađivač
  • aromu nara i acai bobica

Prednosti

NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM napitak sadrži 45 mg vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, a 2,6 mg cinka štiti stanice od oksidacijskog stresa.

Upotreba proizvoda

Napunite Phyto2GOTM bocu s vodom do označene linije. Kad osjetite žeđ, jednostavno otvorite bočicu uživajte u svom osvježavajućem Phyto2GOTM napitku za jačanje imuniteta. Preporučena doza po danu je 1-3 bočice.

Asortiman proizvoda

NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM  asortiman sastoji se od dva:

  • Starter Pack sa šest zatvarača i boce od 355 ml za višekratnu uporabu
  • Refill pakiranje s 24 zatvarača

Preporučena maloprodajna cijena NUTRILITETM by Amway Phyto2GOTM napitka: 219,38 kn

Više informacija o samim proizvodima kao i o načinu naručivanja moguće je pronaći na stranici www.amway.hr

[1] Izvor: Euromonitor International Limited