Prva zajednička revija bračnog para Ješe

U Zadru je proteklog vikenda održana modna revija Cataleya by Schwarzkopf & Silan. Dizajnerica koja stoji iza ovog poznatog zadarskog branda, Martina Ješe, među poznatim Hrvaticama ima brojne obožavateljice koje vole njezinu profinjenu eleganciju s daškom romantike.

Upravo takva je i aktualna kolekcija branda Cataleya koji je na reviji u Zadru predstavio žensku kolekciju u kojoj su uglavnom prisutne haljine i kombinezoni, a pravo iznenađenje na pisti bila je muška kolekcija za koju je zaslužan Vedran Ješe.

Najveća podrška i veliko iznenađenje

Proslavljeni zadarski košarkaši i nogometaši, sportske su terene na jedan dan zamijenili modnom pistom noseći komade iz najnovije linije Cataleya sport koju krasi vrhunska kvaliteta i udobnost. U stvaranju sportske linije sudjelovao je i poznati bivši nogometaš Vedran Ješe, koji je u modnom businessu najveća podrška supruzi Martini.

Elegancija i profinjenost

Ženske dio kolekcije ove sezone inspiriran je holivudskim glamurom, a naglašeni su ženstvenost, karakter i osobnost. Zadarska dizajnerica stvara kreacije za žene koje vole eleganciju i profinjenost, ali se ne boje poigravati s krojevima i bojama.

Vrhunska izrada i fokusiranost na detalje karakterizira modnu viziju Martine Ješe, koja u svojim kreacijama vidi modernu, samouvjerenu ženu koja odjećom izražava stav i osobnost. Ješe je oduševila publiku u Zadru, koja je unutar povijesne jezgre i kamenih zidina, imala priliku vidjeti dizajn koji osvaja glamurom i elegancijom.

Modeli koji savršeno naglašavaju liniju tijela odlično funkcioniraju i u dnevnim i u večernjim varijantama. „Ja volim raditi odjeću u kojoj se žene osjećaju nesputano, slobodno, samouvjereno i koja stvara lijepe oblike zahvaljujući neobičnim potezima u konstrukciji. Žene koje vole Cataleya brand vole se osjećati posebno i vole komunicirati svoju osobnost kroz odijevanje i stil. Takva je i ova kolekcija koju smo prikazali u jedinstvenom prostoru stare kamene palače u mom prekrasnom rodnom Zadru što mi je posebno drago“, izjavila je dizajnerica Martina Ješe nakon revije.