Putovanje do ženstvenosti

Ana’s Sensual fitness studio jedinstveni je studio za žene koji osigurava kvalitetnu podršku i razvija svijest o važnosti tjelovježbe kao osnovnog preduvjeta za očuvanje fizičkog, emocionalnog i mentalnog zdravlja.

Nudi programe koji su prilagođeni različitim predznanjima i fizičkoj spremni – od nježne AM metode uz baletnu prečku koja učvršćuje i lijepo oblikuje tijelo, smirujućeg pilatesa, preko dinamične zumbe i do veličanstvenog Ana’s Sensual fitness-a ili plesa na šipci za najodvažnije.

12

Prije 13 godina pomaknula sam granice tjelovježbi, spajajući pokret, odnosno tijelo i emociju. Osmislila sam metode vježbanja s emocionalnom komponentom koje su danas potreba, a vježba takvim tehnikama postaje čisti užitak, što je u konačnici i jedan od ciljeva“, priča Ana Kuhanec Brašnović, mag. kineziologije i vlasnica Ana’s Sensual fitness studia.

Istinska radost!

Pokretom se fizičko tijelo pročišćava od emocionalnog tereta, a duh prolazi kroz mnoge pozitivne promjene. Osmijeh na licu, istinska radost, osjećaj slobode i punine života, relaksiran um, transformirana energija, samopouzdanje samo su neke od tih promjena koje uživaju naše klijentice.

Ana’s Sensual fitness program ili Anina metoda plesa na šipci osmišljena je s ciljem kako kroz tjelovježbu kružnim kretnjama osloboditi potisnutu ženstvenost. Dok vježba, žena ustvari pleše pa se s vremenom pušta u plesnu meditaciju koja čini savršenu simbiozu pokreta i emocije. Na taj način prihvaća prepuštanje valu, bez otpora i tako otkriva ljepotu prirodne ženstvenosti kroz osjećaj vlastitog tijela.

Posebnost ove metode vježbanja je što je kreirana isključivo samo za žene i učinkovitim pokretima pomaže održavati tijelo besprijekornim, a pritom njeguje i razvija osjećaj vlastite senzualnosti.

 

Ženinu je tijelu dopušteno da se izrazi, odbaci krute i grube pokrete tijela što osigurava osjećaj zadovoljstva, a ne napor. Vježba postaje zadovoljstvo, ima li štogod ljepše?

Svaka žena ima svoj trenutak kada osjeti da je pravo vrijeme za neki pothvat. ASF studio u određenom intervalima pokreće nove cikluse upisa i tako pruža priliku da se pridružite na putovanje do ženstvenosti onog trenutka kada ste za to spremne.

Prednosti vježbanja Ana’s Sensual fitnessa

  • Sigurno istezanje tijela, relaksacija uma uz pomoć glazbe te postizanje emotivne ravnoteže i unutarnjeg mira.
  • Izazovne vježbe na šipci osnažuju tijelo i namijenjene su isključivo za zabavu i dodatnu motivaciju, a s vremenom ruše barijeru nelagode i srama te uklanjaju strah i nepovjerenje u vlastito tijelo
  • Upoznajete sebe kroz ples
  • Izražavate svoju individualnost, oslobađate se nepoželjnih emocija i stresa
  • Postajete samosvjesna i samopouzdana žena koja se u svom tijelu osjeća ugodno

Rekreacija se provodi uz osjećaj lakoće, ugode i ima transformirajući učinak . Upravo je u tome temeljna razlika između Ana’s Sensual Fitnessa i svih ostalih rekreacija i inačica tjelovježbe koje uključuju ples na šipci.

Dolaskom jeseni krenula je nova sezona rekreacije u ASF fitnessu i trenutno traju upisi za sve programe. Sve informacije na www.ana-sensual.hr.