Radionica: Odvikavanje od pelena

Došlo je proljeće i toplo vrijeme, a sa sunčanim danima stiže i vrijeme kada roditelji i mališani kreću u novu avanturu zvanu odvikavanje od pelena. Kako bi pomogli roditeljima i olakšali im u tome, udruga Najsretnija beba Hrvatska je osmislila radionicu, Odvikavanje od pelena. Dok roditelju sudjeluju na radionici, mališani će se zabavljati u kreativnoj čuvaonici Djeca.hr.

Uz certificiranu edukatoricu međunarodno priznatog programa The Happiest Baby, Ivu Brčić, polaznici će saznati kako uz pomoć tehnika dr. Harvey Karpa u samo 10 dana odviknuti dijete od pelena i naučiti ga na tutu bez suza i ispada bijesa. Pridružite nam se na dvosatnoj radionici Odvikavanje od pelena i naučite:

  • kako brzo i učinkovito odviknuti dijete od pelena
  • kada krenuti u odvikavanje od pelena
  • dječji jezik i njegova primjena kod odbijanja tute i ispada bijesa
  • kako kroz igru privoljeti dijete na upotrebu tute
  • pelene i odlazak na more

Radionica će se održati 5.5 od 17 do 19 sati na adresi Krvavi most 2 u Zagrebu. Slobodno povedite i mališane na kreativnu čuvaonicu.

Za dodatne informacije i prijavu javite se na:
Email: [email protected]
Tel: 0989008634
Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika.

O voditeljici:
Iva Brčić, predsjednica udruge Najsretnija beba Hrvatska, međunarodno je priznata The Happiest Baby certificirana edukatorica. Kroz rad educira roditelje i stručnjake tehnikama dr. Harvey Karpa koje smiruju plač beba i kolike, produžuju spavanje, zaustavljaju ispade bijesa i grade komunikaciju s djecom.