Raznovrsna glazba na Projektu Ilica Q’ART od 21. do 25.5

Klasika na Rokovom perivoju

Slijedite nježne zvukove klasične glazbe koji će vas dovesti do prekrasne kapelice na Rokovom perivoju. Uživajte na koncertima dobitnika prestižne nagrade Papandopulo natjecanja. U ponedjeljak nastupa kvartet Papandopulo na saksofonima, u srijedu poslušajte sjajan duo klarineta (Bruno Philipp&Abdul Aziz-Hussein), u četvrtak slijedi trio Evocacion na klasičnim gitarama (Lovro Peretić, Ivan Šimatović, Luka Lovreković ), a u petak program u kapelici zatvara solo klarinet uz pratnju klavira (Abdul-Aziz Hussein & Valentina Čanžar).

Ove koncerte omogućili su naši partneri Hrvatsko društvom skladatelja i Projekt Unison.

Park Akademije likovnih umjetnosti – Jazz uz koktele – 21 – 25.5 od 21 h

U ponedjeljak posjetitelje očekuje prava jazz poslastica: Valerija Nikolovska, Viktor Lipić, Zvonimir Šestak i Adrijano Bernardić. U utorak će zabljesnuti sjajna Lela Kaplović, a u srijedu nastupa Kaplović trio – Lela i Joe te Bruna Matić. Razne jazz varijacije u četvrtak izvode Domagoj Leljak, Borko Rupena i Luka Veselinović, a u petak događanje Projekt Ilica Q’ART zatvara Jazz orkestar HRT-a.

Electro beatovi na Britancu 21-25.5    17 – 21 h

Electro beatove šire Britancem trenutno najjači DJ’i elektronske glazbe u Hrvatskoj. Svi su dobitnici prestižne nagrade Ambasador koju dodjeljuje najpoznatija web platforma za promociju elektroničke glazbe u Hrvata www.klubskascena.hr  koja ih uz HDS i dovodi na Projekt Ilica Q’ART.

U ponedjeljak  Britancem odzvanjaju beatovi Dj Toxic-a, u utorak nastupa DJ Tom Bug, u srijedu svoje umijeće pokazuje DJ Fabian Mateša, u četvrtak DJ Xed, a u petak DJ’ Ana Antonova.

Imamo 2 paketića organizatora spremna za 2 čitateljice (dekica, majica, platnena vrećica, blokić, olovka, jastučić za napuhivanje)! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #ilicaqart
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 23. svibnja, točno u podne, a dobitnice će se prošeteti na Gastro Britanac  i pokupiti nagrade!

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

  1. Gordana Tošanov
  2. Jadranka Mulkovic