RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Brow pow

theBalm Brow pow

Obrve. Ništa mi od mejkapa na licu nije to to ako mi obrve nisu na mjestu. Mnogi će reći da izgledaju preumjetno, ali to je ipak moj problem.

Imam malo manjka obrva, igrala sam se previše kozmetičarke i kasnije mi se nije dalo i još uvijek mi se ne da čekati da sve naraste kako bi trebalo. Zato svaki dan 5 minuta posvećujem obrvama.

Puno me pitaju zašto ne odem na japansko iscrtavanje, ali mi to jednostavno nije privlačno, ovako po raspoloženju biram želim li danas biti ljuta, nasmijana, začuđena, želim li ih tamnije, svjetlije, deblje, tanje… Svaki dan je s njima poseban!

theBalm Brow pow theBalm Brow pow

theBalm Brow pow sjenilo za obrve dolazi u količini od 0,85g u kartonskoj ambalaži s malim ogledalcem, moje je u nijansi Dark brown. Neutralnog do blaaaago toplog podtona, ovo je jedno dobro sjenilo za obrve.

Nisam probala aplikaciju mokrim kistom, ali zato suhim ide savršeno – par poteza i tamo ste.

theBalm Brow pow theBalm Brow pow

Kod mene je u ovome sjenilu problem (ali i u svakome sjenilu za obrve) činjenica da ja nemam pretjerano puno obrva i da će dijelovi gdje je gola koža biti primjetno iscrtani jer se na golu kožu sjenilo jako slabo lijepi. Za sve koji imaju istih problema kao ja, rješenje je zapravo jednostavno.

  • Prvo olovkom za obrve (Catrice olovka je odlična za to) napravite oblik, a onda ga popunite sjenilom. Sjenilo će se zalijepiti za teksturu olovke i voila, imate obrve.
  • Druga stvar je ta što je za količinu sjenila cijena preskupa (ne znam je točno, ali je oko stotinjak kuna) jer popunjavanje možete napraviti bilo kakvim mat smeđim sjenilom i ne kuha, ne pere i ne pegla za tu cijenu, stoga bih ga ja osobno da ga vidim u trgovini, nažalost, preskočila.

theBalm Brow pow

 

Po toj cijeni mi jedino mogu proći ABH dipbrow pomade gel za obrve koji stoji cijeli dan i preživljava more i znoj, ali s obzirom da je Freedom Pro brow Pomade gel malo više od duplo jeftiniji od ABH a iste je, čak malo i bolje kvalitete, i njega preskačem.

Suma sumarum, dobro, ali preskupo.

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!