RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Instain Toile rumenilo

theBalm Instainr Toile rumenilo

Kada su u pitanju rumenila, mogu reći kako imam pozamašnu kolekciju, svakakvih nijansi, tekstura, finisha, najdraža su mi mat rumenila na koja kasnije mogu nadodati highlighter kako bi sjajila upravo tamo gdje treba.

Nije mi toliko bitna pigmentacija, koliko je nadogradnja i mogućnost blendanja, jer džabe ti pigmentirano rumenilo koje ti napravi fleku na licu da možeš pravo u cirkus, ako se ne može izblendati da dobro izgleda.

Postoje rumenila koja su toliko loše teksture da se jednostavno zalijepe na puder i ne mrdaju nikud, a onda to savršenstvo na licu moraš brisati i sve ispočetka. Jedan od malih trikova koje radim je taj da na dijelove gdje znam da ću staviti rumenilo/bronzer/highlighter, a da je u prahu, nanosim puder u kamenu kako bi taj dio blago matirala i napravila dobru podlogu za praškaste proizvode. Neka će rumenila i nakon toga biti katastrofa na licu, ali je trik vrijedan svake pare.

theBalm Instainr Toile rumenilo

theBalm Instain Toile rumenilo dolazi u njihovoj klasičnoj, retro kartonskoj ambalaži, u količini od 6,5 g u predivnoj koraljnoj nijansi. Iznimno pigmentirano, ali istodobno s kvalitetnom mogućnošću rada na njemu, jedno je od čestih stanovnika mojih obraza.

Iako mi je jedan od dražih kistova za rumenila Body and soul kist za rumenilo iz Mullera, za ovo je rumenilo ipak pregustih dlačica, pa ga najviše volim nanositi flafastim kistovima poput Look by BIPA ili kistom iz seta s Coastal scentsa – sve rjeđih dlačica dolazi u obzir.

Čak i ako ga nanesem previše (iako uvijek otpušem višak s dlačica), da se prepraviti blendanjem ili uz pomoć kista kojim ste nanosili puder, a da se ne skupi u ružnim slojevima.

theBalm Instainr Toile rumenilo theBalm Instainr Toile rumenilo

theBalm Instainr Toile rumenilo

Lijevo – u punom nanosu, desno – maksimalno izblendano

Potrebno ga je toliko malo da ja još uvijek nisam uništila reljef, traje mi cijeli dan, neovisno o puderu i masnoći tih dijelova lica, drži se u punoj pigmentaciji od jutra do mraka, jedno je od trajnijih u mojoj kolekciji i volim ga imati na licu.

Moja je očekivanja opravdao, a mislim da će i vaša, stoga trk u dućane i kupite si ovu divotu – ako ništa, barem u drugoj nijansi, nijansa Argyle je već na mojoj wish listi 🙂

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!