RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Powder to the people kist

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Powder to the people kist

Uvijek kažu kako bez alata nema zanata, a ja bih se s time složila, pogotovo kada je u pitanju kozmetika. U mlađim danima i počecima svojeg šminkerskog puta, mislila sam da su mi kistovi najmanje bitni i da sve može biti onako dobro kao na slikama ako koristim tri kista i svoje dvije ruke. Međutim, onda sam upoznala svijet kistova i sada mi nijedan look ne može proći bez šminkanja kistovima.

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Powder to the people kist

theBalm Powder to the people

theBalm Powder to the people kist za puder u kamenu kist je plastične drške i crnih dlaka napraljen od, pretpostavit ću, umjetnih vlakana jer ne mogu naći informaciju na internetu.

Kist je predodređen za korištenje s puderom u kamenu i rumenilima, a dlačice su mu takvog oblika i veličine da će pasati više manje svakom obliku lica i proizvod nanijeti u trenu.
Za korištenje s puderom u kamenu odgovara odlično jer ne “upija” previše proizvoda i tako na licu ostavlja lagan sloj pudera koji će ili matirati kožu ili fiksirati puder u trenu.

Nekako mi ipak više odgovara za rumenila, odnosno njime više nanosim rumenila jer sam u zadnje vrijeme počela izbjegavati fiksiranje puderom u kamenu, pa mi tu nije pretjerano puno od koristi. Isto što vrijedi za puder u kamenu, vrijedi i za nanos rumenila.

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Powder to the people kist

 

Obožavat ćete ga

TheBalm powder to the people kist ćete sigurno obožavati od trenutka kada ga primite u svoje ruke, ali, to ne znači da na njega nemam zamjerku.

Jedino što bih kod njega promjenila je njegova drška, jer iako izgleda vrlo retro i sam dizajn mi se sviđa, plastika izgleda malo jeftino i promijenila bih materijal od kojeg je rađena.

RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Powder to the people kist RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Powder to the people kist

Za sve ostalo, kist dobija čistu peticu. Volite li kvalitetne kistove kako bi vaša šminka bila savršeno nanesena, ovaj kist je upravo za vas!

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!