RECENZIJA by Kike (Šminkoholičarke): theBalm Sexy mama

theBalm Sexy mama

Kao pripadnica žena s mješovitom kožom, masne zone obavezno valja matirati kako bi usporila pojavljivanje sjaja preko dana, stoga u svom neseseru za van obavezno imam matirajući puder u kamenu, dok u svojoj mejkap kolekciji imam više komada različitih brendova, a kad je bal, morala sam isprobati i Balm.

 

theBalm Sexy mama

theBalm Sexy mama

theBalm Sexy mama puder u kamenu dolazi u količini od 7,08 g u već dobro poznatoj theBalm retro kartonskoj ambalaži, fino je i sitno mljeven i transparentan je.

Bitno mi je da, kada preko pudera koji tako i tako matira, puder u kamenu ne izgleda brašnasto na licu i da izgledam matirano, ali da uz to ne izgledam kao porculanska lutka.

Ovo je jedan od pudera koji mi to omogućava, tanki sloj će omogućiti višesatno matiranje, zagladit će pore, a pritom će vam kožu ostaviti glatkom bez da izgledate kao da ste se valjali u kili brašna.

Kod njega je specifično upravo to što je tako fino meljen da je kao svilen pod prstima i upravo takav osjećaj ostavlja na licu, ako tražite upravo “onaj” puder koji će vas spasiti vaših uljanih obraščića, nosa i čela, a spremni ste izdvojiti 150 kuna, koje zavrjeđuje, umjesto da dajete više puta po manju sumu za nešto što vam jednostavno neće funkcionirati, ovo je proizvod za vas.

theBalm Sexy mama theBalm Sexy mama

Jedinu manu koji bi mu navela je ta da mi bez obzira što je transparentan, naginje na žuti podton pa ako ste rozog podtona, ovo možda neće biti pun pogodak jer će se razlikovati od ostatka podloge i lica.

Do čitanja,

Kike, Šminkoholičarke!