Recenzija: Najbolji prijatelj problematične kože

 

La Roche Posay Effaclar duo + (SPF 30) krema namijenjena je problematičnoj koži sklonoj nepravilnostima. Odčepljuje pore i tako smanjuje pojavu novih nepravilnosti i mrlja na licu.

Kremu, na preporuku urednice She.hr i njenog kritičnog pogleda, koristim kao dio dnevne i noćne njege te kao make-up podlogu. Jednostavno i lako se istiskuje i nanosi. Ugodna je i lagana mirisa i mekane teksture. Svakodnevnom upotrebom kreme moja koža je mekša i glađa. Tijekom cijeloga dana koža je hidratizirana i nema osjećaja zatezanja i sušenja kože. Prve rezultate učinkovitosti primijetila sam nakon svega 20 dana korištenja.

Ova korektivna krema s dodatkom La Roche Posay termalne vode odlična je za sprječavanja nastanka novih prištića, smanjenja flekica starih prištića kao i poboljšavanja same teksture lica. S vremenom se nepravilnosti smanjuju, a koža postaje zagađenija.

page2

Preporučila bih je i kao podlogu za make-up, posebno u proljetnim i ljetnim danima kad nam je potrebnija lagana dnevna njega lica. Tekući puder ili BB krema odlično prianjaju na ovu podlogu, te tijekom cijelog dana koža ima svjež i prozračan izgled. Visoki SPF faktor (30) pruža odličnu zaštitu od UV zraka. Ten je postojan, a koža zaštićena od vanjskih negativnih utjecaja.

Effaclar duo + krema (SPF 30) dolazi u praktičnoj, malenoj, uskoj tubi od 40 ml. Jednostavno pakiranje omogućava da se krema pohrani u bilo koju kozmetičku torbicu bez straha od curenja proizvoda ili razbijene staklene ambalaže.
La Roche Posay Effaclar duo + ( SPF 30) kremu bih svakako preporučila svima koji se bore s prištićima i mrljicama na licu. Za mene je ova krema neizostavan faktor u njezi lica.

Marina Drljo, direktorica u marketinškoj agenciji Fabula d.o.o.