Recept protiv stresa koji pali

Živimo brzo, spavamo malo, radimo puno, dan nam traje prekratko, „to do“ lista svakog dana je sve duža… Današnji tempo doista je teško pratiti – vrijeme je da se posvetite sebi i pobijedite stres prije nego li on pobijedi vas.

Stres se vrlo česti naziva tihim ubojicom, najčešće potajno, ali konstantno utječe na naš organizam. Ovog ozloglašenog uzročnika ne samo lošeg raspoloženja nego i ozbiljnih zdravstvenih poteškoća Svjetska zdravstvena organizacija još je prije dvadesetak godina proglasila svjetskom epidemijom. Povezuje ga se s mnogo različitih bolesti i zbog toga je važno prepoznati znakove stresa i smanjiti ga.

Pet znakova da ste svakodnevno izloženi stresu:

 1. Neprestano se osjećate umorno, iscrpljeno i nikako se ne možete naspavati.
 2. Vrlo često vas boli glava, vikend-glavobolja vam je već konstanta, a nerijetko osjećate i bol u prsima.
 3. Zaboravni ste, neprestano zabrinuti i teško se fokusirate na jedan zadatak.
 4. Raspoloženje vam se vrlo često mijenja, teško se kontrolirate, a nerijetko i briznete u plač.
 5. Imunitet vam je slab i vrlo često ste bolesni, teško koja viroza vas može mimoići, a probavne tegobe su svakodnevne.

Prepoznajete li se u navedenom? Život od nas zahtijeva doista mnogo, ali poznato je kako je priroda najbolja iscjeliteljica pa se pobrinula za prirodno rješenje – dodatak prehrani relaxeadoc® predstavlja učinkovito i dobro podnošljivo rješenje koje pomaže kod stresa, umora, impotencije i nemoći koji dolaze s depresijom, izgaranjem na radnom mjestu (“burnout”) i poremećajima anksioznosti. Sadrži snažne prirodne ekstrakte šafrana i lavande, a obogaćen je vitaminima B skupine te folnom kiselinom. Učinkovita formula ne izaziva pospanost i izvrsne je podnošljivosti. Dodatna prednost je i činjenica da je kreiran na biljnoj bazi te za razliku od drugih proizvoda na tržištu ne ometa svakodnevne aktivnosti.

Dvije čitateljice darujemo. Što trebate?
 • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #stres
 • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
 • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!
 • Prijave primamo do 25. listopada, točno u podne.Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

  Dobitnice

  1. Josipa Grcicić
  2. Anđela Knez