Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Recepti iz davnina

Dr. Oetker dodaci za pripremu tradicionalnih kolača.

Dr. Oetker je predstavio hrvatskim potrošačima Recepte iz davnina, jedine dodatke za pripremu tradicionalnih kolača koji donose okus tradicije, nostalgije i davno izgubljenog vremena u svaki dom. Razvijeni od strane specijalista u pečenju i pripremi kolača te u skladu s istraživanjima navika pečenja slastica u regiji, ovi proizvodi prate povijesne recepte poznatih slastica.

Recepte iz davnina pratimo kroz povijest uz različite začine koji se pojavljuju u hrvatskoj kuhinji sve do početka 20. stoljeća, kada se zaokružuju pojavom dva dodatka bez kojih je danas teško zamisliti domaće slastice i kolače, Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo i Vanilin šećera. Recepti iz davnina spoj su tih dodataka i najfinijih začina za pripremu tradicionalnih hrvatskih kolača: medenjaka, paprenjaka, kiflica s vanilijom i štrudle od jabuka.



Dr. Oetker Recepti iz davnina pomažu obogatiti tradicionalne kolače i slastice te pružaju životan uvid u prošlost hrvatske kuhinje kroz dobro poznate okuse i mirise. Svi novi dodaci donose najbolje prirodne sastojke i začine: medenjaci – s anisom i cimetom; paprenjaci – s paprom i klinčićem; kiflice s vanilijom – s prirodnom vanilijom i štrudla od jabuka – s cimetom i limunom. Prilagođeni su tradicionalnim kolačima i slasticama, a na pakiranju svakog proizvoda donose recepte i upute za siguran uspjeh u pripremi.



Dr. Oetker Dodaci za tradicionalne kolače (Recepti iz davnina) mogu se pronaći u trgovinama po cijeni od 5,99 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Gastronomija

Kremšnite su desert koji oduševljava nepce svih ljubitelja poslastica.

Savjeti i preporuke

Prhut mogu dobiti i osobe s masnom i osobe sa suhom kožom.

Gastronomija

Kopar odmah podsjeća na kisele krastavce i salatu od krumpira, ali je stoljećima imao mjesto u kuhinjama diljem Europe i Azije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.