Revolucionarne putne torbe

Na što biste trebali obratiti pozornost prije polaska na put? Prtljaga, prijevoz, smještaj, dokumenti… Uh, začudili biste se koliko toga ima. No, prije svega krenimo od putne torbe.

Nova Carpisa GOTECH™ linija putnih torbi, nastala kao rezultat dugogodišnjeg procesa istraživanja materijala i proizvodnih procesa, donosi revoluciju u svakom smislu riječi – od patentiranog materijala razvijenog u vlastitom Odjelu razvoja i istraživanja, preko inovativnog TSA sustava zaključavanja, do novih tkanina korištenih u unutrašnjosti.

Carpisa Go Tech bijeli kofer_ L veličina 1.099 kn; M veličina 999 kn; S veličina 899 kn

GOTECH™ je revolucionarni materijal u proizvodnji putnih torbi nastao kao rezultat redefiniranja inženjerskog procesa oblikovanja i proizvodnje putnih torbi. Kroz proces usavršavanja postojećih materijala koji se koriste u proizvodnji, ABS-a i polikarbonatnih vlakana, nastao je novi materijal višestruko otporan na grebanje i udarce, a ujedno jednako lagan i izdržljiv.

Carpisa Go Tech plavi kofer_ L veličina 1.099 kn; M veličina 999 kn; S veličina 899 kn

Nove Carpisa putne torbe dolaze u tri veličine, te su dostupne u crnoj, bijeloj i tamno sivoj boji, a srednji i najveći modeli opremljeni su posebnim TSA sistemom zaključavanja. Unutrašnjost putnih torbi je osuvremenjena novim tkaninama i bojama, a novost je i poseban razdjelnik smješten na sredini – sve kako bi se maksimalno iskoristila zapremnina torbe. Kotačići, također razvijeni u sklopu Carpisa proizvodnog pogona, dolaze u kontrastnim bojama te su gotovo bešumni. Uz svaku GOTECH™ putnu torbu, kupac dobiva i dva rezervna kotačića, a postoji i mogućnost odabira između dostupnih boja.

Carpisa Go Tech sivi kofer_ L veličina 1.099 kn; M veličina 999 kn; S veličina 899 kn