Riješite se podočnjaka u samo 2 minute!

Koliko ste puta bile ljute na sebe jer plan da legnete na vrijeme i konačno se naspavate… nije uspio? Kad je večernji izlazak… završio u ranim jutarnjim satima? Kad je film bio previse zanimljiv i otegnuo se do duboko u noć? Kad je beba bila prenemirna i nikako niste uspjeli spavati u komadu?

Koliko ste puta ‘pošizile’ jer su vam podočnjaci do poda i totalno ste neispavane, a baš večeras imate prevažan događaj na kojem želite zabljesnuti?

Sigurno ste nebrojeno puta poželjeli instant rješenje i takozvani ‘Photoshop’ efekt!

Avon predstavlja instant rješenje za svaki trenutak kada odmah želite izgledati svježe i odmorno: Anew Platinum 2-minutni tretman za korekciju područja oko očiju! Direktno iz Avonovog Znanstvenog centra za istraživanje i razvoj u New Yorku dolazi inovacija koja u roku od 2 minute uklanja tamne krugove i podočnjake, smanjuje otečenost, smanjuje vidljivost bora smijalica i učvršćuje kožu. Ovaj Anew Instant tretman pruža instant efekt koji traje i do 8 sati.

Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji, formula je gel koji stvara tanak, nevidljiv film na koži i trenutno transformira ovaj najosjetljiviji dio kože te vam omogućava svjež i odmoran izgled do čak 8 sati. Nanosi se u tankom sloju, laganim nježnim pokretima ispod i oko donjeg dijela očiju. Dovoljno je pričekati par trenutaka i promjena je već vidljiva, odmah!
Namijenjen je ženama koje ne žele da im umor, stres i neispavanost diktiraju izgled, već žele izgledati najbolje što mogu u svakoj situaciji, traže efikasno rješenje i odmah vidljive rezultate. Uz ovaj novi Anew Instant tretman, to je moguće!

U Avon katalogu, cijena 149,90 kn