Rješenje za bolne i natečene noge

Lako i brzo riješite problem teških i bolnih nogu. Uz samo nekoliko minuta dnevno i par jednostavnih tretmana, olakšajte si radni dan. U slučaju da je uzrok teških i bolnih nogu relativno bezazlen, za olakšanje postoji vrlo djelotvoran mini tretman koji će donijeti trenutačno olakšanje.

Noge je potrebno istuširati hladnom vodom i potom na njih lagano umasirati gel s učinkom hlađenja (najbolje onaj koji sadrži mentol) nježnim pokretima odozdo prema gore. Dodatno će pomoći ako gel sadrži i eterična ulja koja potiču cirkulaciju, pomažu kod uklanjanja napetosti i boli u mišićima i pridonose osjetu svježine. Nakon toga zakoračit ćete u radni dan s nevjerojatnom lakoćom, a vaše noge će biti u fit formi.

Prilikom odabira gela važno je da ne ostavlja masne tragove na odjeći ili posteljini, kako biste bez čekanja mogli nastaviti s jutarnjim odijevanjem ili navečer s odlaskom na spavanje. Također je važno da gel ima konzistenciju koja omogućava lagano masiranje nakon nanošenja na kožu, a poželjno je i da je proziran, kako ne bi ostavljao trag na nogama, odjeći ili posteljini, što može izgledati vrlo neprivlačno.

Ako je vaš posao pretežno sjedeći i nemate mogućnost ponovna nanošenje gela tijekom dana, pokušajte pokrenuti krvotok jednostavnim vježbama: noge lagano podignite od poda i kružite s njima u obje strane; nakon toga ih ispružite barem desetak puta. Ako, pak, vaš posao zahtijeva dugo stajanje, pomoć potražite u vrlo jednostavnoj, a učinkovitoj vježbi: otprilike jednom u sat vremena podignite se desetak puta na vrške prstiju, a zatim lagano spustite natrag na stopala.

Esemtan active gel poboljšava cirkulaciju

Za osvježavanje, revitalizaciju i poboljšanje cirkulacije kod napetosti i osjećaja težine u nogama isprobajte Esemtan active gel na bazi eteričnih ulja koja hlade i poboljšavaju cirkulaciju. Proizvod se sastoji od eteričnog ulja eukaliptusa koje smanjuje bolove i ukočenost u mišićima i zglobovima, eteričnog ulja smreke i kamfora koji poboljšavaju cirkulaciju te od mentola koji hladi i pomaže pri uklanjanju boli.Optimalna i uravnotežena kombinacija eteričnih ulja u Esemtan active gelu djeluju blagotvorno i ugodno kod bolnih i natečenih nogu. Dovoljno je nanijeti potrebnu količinu gela na ruke ili izravno na željeno područje kože i masažom utrljati u kožu do potpunog upijanja. Cijena ovog proizvoda je 44,03 kn.