Royal Cotton – za žene sa stavom!

Prije tri godine Vanja Crvenka osnovala je brend Royal Cotton. Sama slaže vizuale za majice i trudi se da svaka majica ima svoju priču i zanimljivu i duhovitu poruku na njoj. „Moja ideja je bila da majice budu sa što zabavnijim porukama, a istovremeno personalizirane, te da se svatko pronađe u natpisu. Dolaze u različitim bojama jer jako pazimo da ih djevojke mogu kombinirati na apsolutno sve“, kaže nam Vanja.

 

Ime brenda najsličnije je onome što se nudi, a to su majice od 100% pamuka s jako kvalitetanim printom. Uz majice kratkih rukava, tu su majice i dugih rukava i to ne samo ženske majice, nego i muške i dječje. Povremeno rade i šalice po želji kupaca te platnene torbe.

 

„Ono zbog čega sam jako ponosna na svoj brend je to sto je Royal Cotton drugu godinu zaredom jedan od sponzora Miss Hrvatske za Miss Svijeta.“

 

 

Mi smo za vas pripremili malu galeriju i zanimljivo darivanje, a vi ih pronađite na Facebook stranici Royal Cotton.

Jedan majica, po izboru, čeka jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #royalcotton
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Marina Petrlić