s.Oliver – So Pure

Mekano, čisto, autentično i naprosto „hyggelig“ – tako miriše s.Oliver SO PURE. Mirisi za nju i njega, skandinavskog duha bit će dostupni u prodaji krajem kolovoza 2017. Zahvaljujući ugodnom i milujućem mirisu, s.Oliver SO PURE Women i s.Oliver SO PURE Men savršeni su pratioci u svakodnevici. Raspršuju jednostavnost i time se koncentriraju na ono bitno: osjećati se ugodno u svojoj koži i uživati u životu. s.Oliver SO PURE svojim skandinavskim stilom očarava i mirisom i dizajnom pakiranja.

Pure Life – Pure You

Bez filtera i šminke: „Više pokazati nego biti“ je prošlost. Čeznemo za nečim pravim – za prirodnošću i autentičnošću. Za pravim prijateljima i iskrenom srećom. Jer, manje je češće više! Novi mirisi s.Oliver SO PURE pomažu u isticanju vlastite osobnosti. Potpuno u znaku životnog osjećaja “Hygge” (“udobnost”), jer prisjećanje na ono što je bitno te na privrženost i druželjubivost pridonosi osobnoj sreći.

s.oliver_so_pure_women_men_edt_30ml_box_flacon

Sastav mirisa

Miris s.Oliver SO PURE Women nježno se spaja s kožom. Osjećati se dobro i jednostavno prekrasno mirisati – pri tom pomažu citrusne gornje note koje nadopunjava zeleni bršljan i voćna svježina jabuke. Njima se pridružuju i cvjetni akcenti usađeni u mekano drvo kašmira. Mekana podloga s toplim, drvenastim notama upotpunjuje baršunasti miris.

Privlačno ugodno – tako miriše s.Oliver SO PURE Men. Svježina bergamota, svježe zelene jabuke i pikantnog kardamoma već u gornjoj noti zadržava skladni doživljaj mirisa. Svježe cvjetne note u srcu se toplo spajaju s aromatičnom lavandom omotane u vrhunac od ambera i drvenih akcenata.

Dizajn

Skandinavski dizajn je poznat po svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti. Povratni trend koji je u trgovinama s.Oliver moguće pronaći u obliku modnih artikala i kolekcija raznih proizvoda za stil življenja. Nadahnuto povučenom estetikom, bočice s.Oliver SO PURE minimalističkog su stila s naglascima trendovskih boja crvene i tamnoplave. Sklopive kutije također su elegantne – stilski element blokova boja nastavlja se na vanjskom pakiranju s.Oliver SO PURE Men, a filigranski dijamantni uzorak s.Oliver SO PURE Women podsjeća na skandinavsku modu i dizajn interijera.