Sasvim drugačiji rokovnik by Ella Dvornik

Lifestyle ikona svoje generacija, Ella Dvornik, u suradnji s drogerijom BIPA Hrvatska, osmislila je jedan sasvim drugačiji rokovnik – „girlish“ džepni podsjetnik, koji je odmah postao pravi hit među blagdanskim poklonima.

Imendan, rođendan, tulum, domaća zadaća……Obični rokovnici su najčešće dosadni, a popis obveza je najčešće predugačak i nezanimljiv.

Rokovnik kojeg svi želimo je onaj koji će odraziti našu osobnost. Stoga, najtraženiji poklon za dragu prijateljicu sada dolazi u obliku modernog rokovnika i nudi sve na jednom mjestu.

S četiri različita razigrana i vesela vizuala, dizajn rokovnika by Ella Dvornik prati modne trendove i donosi jake i upečatljive boje na naslovnicama.  Rubrike rokovnika organizirane su kako bi poslužile za bolju organizaciju privatnog i poslovnog života.

I misli i ideje sada mogu biti posložene i zapisane! Osim važnih datuma i brojeva, rokovnik sadrži niz motivacijskih poruka za inspirativni početak dana, podsjetnike na stvari koje zaboravljamo,  wish liste za stvari koje želimo, kao i niz drugih „ženskih“ tema.

Rokovnik by Ella Dvornik u prodaji je u svim BIPA trgovinama po cijeni od 79,90 kn.

U suradnji s Bipom, a s ciljem promocije proizvoda darujemo 2 rokovnika. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #tulum

Prijave primamo do 30. prosinca, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnice:

  1. Marija Trajanov
  2. Lill Lilly