Savršen i besprijekoran make up nudi vam Gosh

GOSH Cosmetics je kozmetička marka, koja je prisutna već 25 godina u 66 zemalja širom svijeta. Predstavništvo Gosh cosmetics se nalazi u Danskoj, gdje proizvodi i nastaju. Sve proizvode GOSH brenda krase sjaj, kvaliteta i intenzivnost boja kako ruževa,sjajila, sjenila tako i maskara i eyeliner-a. Određeni proizvodi se pored klasičnih izdanja mogu naći i u vodootpornim varijantama.

gosh

Većina proizvoda je kreirana kako bi zadovoljila veliki broj korisnika, koji žele stvoriti jedinstven i prepoznatljiv izgled. S obzirom na to da trenutno postoji velika potreba za raznim ličnim izrazima, koji se konstantno mijenjaju, inovacija je neophodna. GOSH cosmetics iz sezone u sezonu, svojim proizvodima, uspijeva ići u korak s novim i aktualnim trendovima uzimajući u obzir potrebe, želje i očekivanja korisnika.

Sve što je potrebno za savršen i besprijekoran make up nudi vam GOSH COPENHAGEN po pristupačnim cijenama te odličnim teksturama koji osvaja sve na prvu. Kvaliteta i dizajn branda su ono što će sigurno u vrlo kratko vremenu postati “must have”svake žene koja voli izgledati savršeno u bilo koje doba dana.

Untitled

GOSH je veganski brand koji nije testiran na životinjama, dermatološki je ispitan stoga ga mogu koristiti i žene s jako osjetljivom kožom. Nema parabena, što danas mnoge žene traže.

Možete ga pronaći u Muller trgovinama možete pronaći poznati danski brand “GOSH COPENHAGEN” kojeg obožavaju brojne svjetske trendsetterice.

Pripremili smo vam mali paketić GOSH COPENHAGEN proizvoda (baš ovih sa zadnje fotografije) i to zahvaljujući jednoj divnoj Leoni (pusa Leona). Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #gosh
  • Lajkate našu Facebook stranicu ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Podijelite objavu (postavke na javno) i tagirajte frendice koje bi htjele ovo isprobati

Prijave primamo do 20. siječnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Darivanje: Manuela Šegavčić