Savršeni su mirisi za sve koji se suočavaju s izazovima života

Kontrasti određuju naš život: u modi se ulični stilovi spajaju s visokom modom. U poslu ciljano idemo ka našem putu, privatno tražimo kompenzaciju. Svakodnevica pokazuje: suprotnosti se privlače!

Prekrasni Island kao magično mjesto predstavlja upravo onu privlačnost kontrasta. Iz tog razloga služi kao nadahnuće za nove mirise Otto Kern Cool Contrast i Otto Kern Soft Contrast. Islandski pejzaži svojim magičnim i mekim te svijetlim ugođajem zrače mirom u beskrajnim prostranstvima. Kao suprotnost tome stoje grubi stjenoviti krajolici s divljim izvorima tople vode. Jednako raznoliki mirisi Otto Kern dostupni su od sredine siječnja 2018. u trgovinama.

Island

Koncept – jak karakter i raznolikost

Otto Kern Cool Contrast za muškarce i Otto Kern Soft Contrast za žene savršeni su mirisi za sve koji se suočavaju s izazovima života te s otvorenošću i stilom. Stavljanje naglaska na posebnost i kombiniranje iste kako biste stvorili vlastiti profil. Nositelj mirisa Otto Kern Cool Contrast upečatljiv je i naglašava svoj prepoznatljiv karakter. Nositeljica mirisa Otto Kern Soft Contrast istaknuta je suvremenom ženstvenošću.

Otto Kern Soft Contrast

U ovom sastavu blagi kontrasti ujedinjeni su u sjajno mirisno iskustvo. Poznati, voćni mirisni taktovi vode ka gornjoj noti, koja obmanjuje egzotičnim, posebnim cvjetovima. Donja nota zrači privlačnom ženstvenošću zahvaljujući kombinaciji mekog drva s kremastom nijansom vanilije.

  • Gornja nota: marelica, grejp, malina
  • Srednja nota: Tiaré-cvijet, jasmin, gardenije
  • Donja nota: vanilija, sandalovina, kremasti akord

Ukratko: senzualan – suvremen – ženstven

Otto Kern Cool Contrast

Svježa gornja nota začinjena je crnim paprom i dinamičnošću prije nego u srednjoj prijeđe na aromatične i muževne note. Donja nota s vibrantnim drvom pobrinut će se za višestruku rapsodiju mirisa. Svježi kontrasti ovog mirisa ostaju u sjećanju.

  • Gornja nota: crvena naranča, crni papar, zelena jabuka, vodeni akord
  • Srednja nota: lavanda, esencija kardamoma, listovi ljubičice
  • Donja nota: Cashmeran®, pačuli, vetiver, vanilija

Ukratko: privlačan – muževan – prepoznatljiv

Asortiman proizvoda Otto Kern Soft Contrast i Otto Kern Cool Contrast nude mirisnu njegu za svaku prigodu.

 

Otto Kern Cool Contrast za muškarce i Otto Kern Soft Contrast za žene čekaju jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #OttoKern
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. travnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Anita Bronić