Savršeno Nesavršena uz Chic IB bags

Biti žena u današnje vrijeme uistinu nije lako. Standardi vremena u kojem pripadnice ljepšeg spola svakodnevno funkcioniraju ne čine im život nimalo jednostavnim. Posebice su zahtjevni pojmovi savršenstva koji im se danas nameću.

No, vrijeme je da stanete s takvim razmišljanjima – stvar je potpuno drukčija. Cilj je biti Savršeno Nesavršen! Upravo je to poruka kampanje kojom poznata zadarska dizajnerica Ivana Bičanić predstavlja novu kolekciju torbica vlastitog brenda Chic IB bags.

 

Ova nam se dizajnerica vraća s pravim spektaklom boja i dizajna koji će vas i ovog puta oboriti s nogu i nećete mu moći odoljeti. Uostalom, to najbolje znaju sretne vlasnice torbica s potpisom Chic IB bags koje su u ovom brendu pronašle ono što su dugo tražile.

Naziv nove, jednako privlačne, kampanje je Infinity Beauty kojom nam Ivana donosi nešto drukčije. Dizajnerica je svojim idejama proizvela liniju torbica s kojom će se svaka žena osjećati savršenom, bez obzira na godine i na nesavršenosti koje smatra da ima.

 

 

Nova je kolekcija drukčija, kaže Ivana, ali opet je u skladu sa životom i modom. Dakle, Savršeno Nesavršena i to s potpisom Chic IB bags. To znači da je vaš put ka savršenosti zapravo gotov i ne morate više težiti k tome. Naprotiv, savršenima vas čini vaš prekrasan osmijeh i – jedna od torbica iz nove kolekcije Ivane Bičanić!

 

Kampanja je nastala u novootvorenom Fitness centru za žene Infinity Factory u kojem se nalazi The Factory foto studio, a u njoj su sudjelovale četiri prekrasne žene: Ivana Surać, ekonomistica, Ivana Miočić, prvostupnica sestrinstva, Vlatka Bilafer Huljev, privatna poduzetnica i sama dizajnerica Ivana Bičanić.

Za make up bila je zadužena make up artist Katarina Gospić, a autor fotografija je Angelo Virag.