Savršenstvo trenutka

Savršeno uživanje u kavi nije slučajnost. Ono mora biti namjerno stvoreno, dosljedno i bez kompromisa, šalicu po šalicu. Jedno neispravno zrnce može pokvariti cijelu seriju i zato su kontrola kvalitete i potpuna posvećenost detaljima na svakom koraku od presudne važnosti.

Ove rečenice ukorijenjene su u Nespresso filozofiju, a da savršenstvo uživanja u kavi doista postoji moguće se uvjeriti na nekoliko načina.

Prvi i vjerojatno najbolji, s obzirom da uključuje sva osjetila je posjet zagrebačkom Arena centru u kojem se nalazi Nespresso butik.

Mogu li isprobati master origin kave?

 

Čak 25 vrsta kave čeka na vašu pozornost, a kako se pripremaju, koje su njihove međusobne specifičnosti i razlike te što ih čini toliko posebnima da su Nespresso učinile obožavanim brendom u cijelom svijetu, saznajte od zaposlenika butika. Koja je kava najbolji izbor ako tražite promptno razbuđivanje? Koja se najbolje kombinira s mlijekom? Otkud dolaze master origins kave i koja je pak njihova priča? Sve odgovore saznajte u prizemlju Arena centra.

A ako i kada poželite ubrzati proces, posjetite Nespresso web shop stranicu. Poželite li ikada primjerice napraviti svoj vlastiti kviz o Nespresso kavi – tamo ćete pronaći more potencijalnih pitanja i zanimljivih informacija koje – sigurni smo – ranije niste znali.

Za sve ostale trenutke i onda kada trebate savjet ili pomoć oko vlastitog Nespresso iskustva – tu je besplatni broj telefona 0800 98 90 98.

U drugoj smo polovici razdoblja darivanja, a dobrih ideja za poklon ispod bora i osmijeh na licima najdražih nikada previše i nikada dosta. Iako, idealno vrijeme za Nespresso poklon nije samo Božić. Idealno vrijeme je kada god.

 

 

Autor fotografija Boris Miletić.