Sjajni mineralni make-up za mladenke koje žele prirodni izgled

Mineralni make-up odabir je mnogih žena zbog prednosti koje pruža zahvaljujući svojim sastojcima među kojima su prirodni minerali poput magnezija, zlata, cinka i titan-oksida samljeveni u fini prah. Osim toga, pravi mineralni make-up ne sadrži umjetne boje i mirise, konzervanse, parabene, alkohole i druge sastoje koji ne čine dobro koži.

Upravo zbog pomno odabranih sastojaka, mineralni make-up osigurat će laganu teksturu, što znači da će koža s podlogom izgledati prirodno bez osjećaja težine uz odličnu pokrivenost.

Zbog finih čestica mineralna podloga sjajno reflektira svjetlost, pa koža izgleda svježija i zdravija. Zahvaljujući prirodnim mineralnim sastojcima, ovakav će make-up dati koži da diše, neće začepljivati pore i stvarati komedone i zbog toga je prikladniji za osobe s problematičnom kožom sklonom aknama.

Sve su to prednosti make-upa koje su prepoznali i u brendu Jane Iredale. Mineralna dekorativna kozmetika Jane Iredale temelji se na uvjerenju da kožu treba njegovati, štititi i istaknuti, a ne prekriti i promijeniti.Na nedavno održanom predstavljanju bridal make-up kolekcije Jane Iredale prvi kist brenda i make-up virtuoz Shawn Towne istaknuo je prednosti kolekcije mineralnog make-upa: naglašava i pojačava prirodni sjaj, njeguje poput preparativne kozmetike zahvaljujući prirodnim ekstraktima, ističe se dugotrajnošću i nude i optimalno prekrivanje istovremeno ne opterećujući kožu jer ne sadrže parabene, ftalate, talk i sintetičke mirise.