Skeniraj ljudsku osobnost i budi korak ispred svih!

Davora Bilmana šira javnosti upoznala je kao vrsnog plesača i strogog sudac u showu „Plesa sa zvijezdama“. No, Davor je ujedno i vrhunski stručnjak u području komunikacije i prodaje. Licencirani je trener za radionice i treninge na području vođenja, prodaje, komunikacije, timskog rada, poslovnog pregovaranja i coachinga, a broji preko sto uspješno istreniranih i educiranih poslovnih divova, kao što su Zagrebačka banka VIP, INA, Allianz, Raiffeisen banka, Hypo group i mnogi drugi.

Kao rezultat želje za postizanjem izvrsnosti u poslovnoj edukaciji, treninzima, savjetovanju i razvoju ljudskih potencijala, nastao je spoj stručnosti i dugogodišnjeg iskustva pod imenom Faktor B.  Naime, radi se o tvrtki koju je Davor osnovao 2013.godine i na čijem se čelu nalazi do danas. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu na prodajnim i voditeljskim pozicijama, uspješno je razvio jedinstveni trening pod nazivom Skener osobnosti by Davor Bilman.

Povodom upoznavanja sa Skenerom osobnosti by Davor Bilman, održano je medijsko druženje i bilo je iznimno zanimljivo. Sudionici su educirani o tome što je osobnost, prednosti i slabosti pojedinog tipa osobnosti, kako komunicirati s određenim tipom i vječno pitanje: „Kako smanjiti utjecaj stresa?“

Odabranice ljepšeg spola najviše je zanimalo kako izabrati onog „pravog“ i dobro funkcionirati u vezama dok je muški dio publike interes pokazao za poslovnu komunikaciju i karijeru.

IMG-20170620-WA0011

Što je to Skener osobnosti by Davor Bilman?

Kada bih morao opisati Skener osobnosti u samo dvije rečenice, onda bih rekao da je to zapravo brzo i vrlo kratko prepoznavanje ljudske osobnosti. To je prije svega vještina i metoda, dakle svi je mogu naučiti, samo je potrebno vježbati.

S obzirom na to da ste plesač i trener sa zavidnim iskustvom, možete li nam reći nešto o važnosti plesa?

Plesom sam se počeo baviti s 14 godina i od tada sam se sudjelovao u različitim natjecanjima. Moji počeci su bili uz standardne plesove, salsu i bachatu, a zadnjih šest godina sam intenzivno usmjeren na kizombu. Ples je jedan od najboljih načina za rješavanje napetosti, stresa, a pritom ste aktivni i socijalno i fizički.  Ples je lijek i potiče jako puno pozitivnih stvari.

Koja je poveznica osobnosti i plesa?

Osobnost i ples su itekako povezani. Postoje točno određeni razlog zašto netko želi plesati tango, zašto pak netko pleše valcer ili drugu vrstu plesa. Prema skeniranoj osobnosti ljudi biraju odgovara li im više ples u paru, zašto je nekom teško voditi ili biti vođen, naravno da se to promatra kroz prizmu osobnosti.

Koja Vam je najdraža vrsta plesa?

Kizomba, definitivno, jer je najsenzualnija i najviše uživam u toj vrsti plesa. Ujedno najnoviji je i manje poznat javnosti, a i zadnjih šest godina se intenzivno bavim tom vrstom plesa, educirajući sebe i druge. Nedavno sam pohađao učiteljski trening kizombe u Portugalu i moram priznati da je bilo jako pozitivno iskustvo.

Vole li žene više muškarce koji dobro plešu?

Poznato je da kod većine žena odlučujuću ulogu imaju lice i tijelo muškarca, a definitivno ples je jedna od kvaliteta kojom se uspješno privlači žene. Naime, žene ,ples muškarca doživljavaju kao snagu i muževnost, a dokazano je i znanstveno da muškarci koji pokazuju dobre vještine na plesnom podiju, privlačniji su ženama.

Vođen životnim motom:”Danas znam manje nego što ću znati sutra!”, uči kako mudro i učinkovito komunicirati sa svima. Uz Skener osobnosti by Davor Bilman saznajte zašto se pojedinci ponašaju kao izgubljeni u vremenu i prostoru, zašto su pak drugi aktivni i neumorni, može li se to promijeniti i prilagoditi. Naučite u nekoliko sekundi prepoznati osobu s kojom možete poslovno surađivati, privatno se družiti i kako smanjiti utjecaj stresa.