Skinite naš seksi kalendar za 2015. i uživajte!

kalendar za 2015

Neformalnim druženjem s partnerima i kolegama u zagrebačkom Taban baru portal She.hr proslavio je svoj šesti rođendan. Osim ugodnog druženja uz glazbu, jelo i piće, gostima je prezentiran i She.hr kalendar za 2015. godinu u kojem je šest muškaraca fotografirano za čitateljice portala, pozirajući u formalnom i neformalnom izdanju.

Matija Pavlagić, Miran Bahtijarević, Mario Galešić, Borko Gorgiev, Vedran Bićanić i Tihomir Špehar odjenuli su elegantna Varteks odijela i spremno pozirali pred objektivom fotografa Svena Čustovića, a nakon toga fotografijom je zabilježen i njihov trening u teretani Orlando Fitness centra u Kaptol centru. Prema riječima urednice portala Maje Jurković „svi su različiti i svaki od njih čitateljicama She.hr-a na svoj jedinstven način donosi nešto novo i specifično u mjesecima koji su pred nama“. Uz Varteks i Orlando Fitness Grupu, partneri projekta su i Dizajn Studio Ringeis, portali Profitiraj.hr i Zagrebonline.hr te Taban Bar&Hostel.

kalendar za 2015

Urednica She.hr-a Maja Jurković s modelima kalendara Tihomirom Špeharom, Matijom Pavlagićem i Marijem Galešićem

Aplikaciju She.hr kalendara moguće je preuzeti putem ovog LINKA, a adaptirana je za operativne sustave Windows 7, Windows VISTA te Windows XP. Kalendar u PDF formatu možete skinuti OVDJE.

Osim prigodnog kalendara, na rođendanskoj proslavi najavljeni su i novi projekti tvrtke Mape medijski servis za 2015. godinu, između ostalih i redizajn poslovno-edukativnog portala Profitiraj.hr te portala Zagrebonline.hr, kao i prijevodi i tiskanje nekoliko stručnih knjiga iz područja ekonomije, biznisa i marketinških znanosti. Prva knjiga, već prevedena i čiji se izlazak očekuje početkom godine, jest „Kako brendovi rastu“ (How Brands Grow, 2010) Briana Sharpa, profesora na Sveučilištu Južne Australije i direktora Instituta za marketinšku znanost Ehrenberg-Bass.

Lifestyle portal She.hr pokrenut je 4. prosinca 2008. godine u sklopu Medijske mreže, a od studenog 2014. u vlasništvu je tvrtke Mape medijski servis d.o.o. Pod sloganom „Snaga žene“ promovira pozitivne trendove, a velika pozornost posvećuje se i svakodnevnoj interakciji s čitateljima putem društvenih mreža i newslettera.

kalendar za 2015

Direktorica tvrtke Mape medijski servis Ljubica Jurič i urednica She.hr-a Maja Jurković režu slavljeničku tortu iz Mak na konac, Foto by Maja Špoljarec